Opera GX güvenli midir?

Opera GX'in güvenlik açıkları kapanmaya devam ediyor . Ayrıca Chrome çok ram yer . Sağlam bir anti-virüs olursa (Malwarebytes gibi) iyi olucaktır . Tedbiri elden bırakmamak gerek c: . Ve ayrıca chrome çok iyi diyorsunuz ya Opera GX'in altyapısı chrome'un altyapısı . Güvenlik açıkların aynısı
Chromedada var c:

Chrome çok RAM yemiyor, alakası yok. Aksine en az RAM yiyen tarayıcılardan biri.

Opera ise güvenilir falan değil, ''aman nasıl verimi satıyorlar zaten yeğenim'' diye düşünen arkadaşlar isterlerse Çin izleme aracını kullanmaya devam edebilirler ;)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar benim bir sorum olacak Opera GX hakkında. Ünlü Twitch yayıncılarının bazıları Opera GX kullanıyor. Bilgi çalıyorsa neden kullanıyorlar? Meraktan soruyorum dalga geçmek gibi bir şey değil. Zaten Google adamdır.

Arkadaşlar benim bir sorum olacak Opera GX hakkında. Ünlü Twitch yayıncılarının bazıları Opera GX kullanıyor. Bilgi çalıyorsa neden kullanıyorlar? Meraktan soruyorum dalga geçmek gibi bir şey değil. Zaten Google adamdır.

Hocam ya reklam, ya da casus olduklarını bilmiyorlar. Google'da çalıyor :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı