Hocam ben yıllardır Google kullanıyorum ne olacak? Microsoft Edge'yemi geçmeliyim?Hocam ya reklam, ya da casus olduklarını bilmiyorlar. Google'da çalıyor![]()
Bilmiyorlar çünkü. Twitch yayıncıların kullandığı her şey iyi değil. Tutturmuşsunuz Twitch yayıncıları da Twitch yayıncıları...Arkadaşlar benim bir sorum olacak Opera GX hakkında. Ünlü Twitch yayıncılarının bazıları Opera GX kullanıyor. Bilgi çalıyorsa neden kullanıyorlar?
Tutturmuş muyum? Soru sordum.Bilmiyorlar çünkü. Twitch yayıncıların kullandığı her şey iyi değil. Tutturmuşsunuz Twitch yayıncıları da Twitch yayıncıları...
Hocam ben yıllardır Google kullanıyorum ne olacak? Microsoft Edge'yemi geçmeliyim?
Arkadaşlar benim bir sorum olacak Opera GX hakkında. Ünlü Twitch yayıncılarının bazıları Opera GX kullanıyor. Bilgi çalıyorsa neden kullanıyorlar? Meraktan soruyorum dalga geçmek gibi bir şey değil. Zaten Google adamdır.
Hocam ben buradan bir şey anlamadım. Ama Microsoft Edge olmadığına göre kullanabilirim sanırım değil mi?
Zamanında bazı yayıncılara sponsor olmuşlardı bunun etkisi var.Arkadaşlar benim bir sorum olacak Opera GX hakkında. Ünlü Twitch yayıncılarının bazıları Opera GX kullanıyor. Bilgi çalıyorsa neden kullanıyorlar? Meraktan soruyorum dalga geçmek gibi bir şey değil. Zaten Google adamdır.
Hocam ben buradan bir şey anlamadım. Ama Microsoft Edge olmadığına göre kullanabilirim sanırım değil mi?
Neyi kapatayım hocam veya nerden kapatayım?Evet. Gizlilik ayarları Windows tarafından yönetiliyor. Yani ayarlara girip kapatırsanız güvenli olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.