Opera GX Home tuşu ekleme

Bunu söylemen yetiyor işte. Ne uzatıyorsun?
İstediğin şey işi uzattığı için. Aynı sayfada arama yapmak varken buton ile daha hızlı olduğunu iddia ediyorsun. Bir de mükemmel İngilizcen ile home buttonu bana öğretmeye çalışıyorsun :D Neden? Çünkü anasayfa demek yerine home demek daha havalı :D

İstediğin şey işi uzattığı için. Aynı sayfada arama yapmak varken buton ile daha hızlı olduğunu iddia ediyorsun. Bir de mükemmel İngilizcen ile Home buttonu bana öğretmeye çalışıyorsun :D Neden? Çünkü ana sayfa demek yerine Home demek daha havalı :D.

O Home butonu özelleştirilebiliyor, sadece ana sayfa görevi görmüyor işte, 24 senedir Amerika'da yaşıyorum Amerika'da doğdum büyüdüm havalı olup olmaması mı şimdi önemli olan? :D.

Opera'nın en azından son sürümünde resmi olarak ana sayfa düğmesi bulunmuyor. Dolayısı ile bu yönde alışkanlığı olanlar bilir, elimiz ana sayfa düğmesine gider zaman zaman. Dolayısı ile resmi olarak ana sayfa düğmesi olmasa da, bunu eklenti yolu ile çözmek mümkündür. Homepage in New Tab adlı eklenti sayesinde siz de tarayıcınıza ana sayfa düğmesi ekleyebilirsiniz, dilerseniz Google'ı bu şekilde ana sayfa düğmesine kayıt edebilmektesiniz. Eklenti bağlantısı ise hemen aşağıda.

Diğer Chromium tarayıcılar gibi adres çubuğunun solunda bir menü yok. Bunun yerine kenar çubuğuna ekleme yapmışlar.

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Eğer normal bir sekmedeyseniz tıklayınca yeni sekmede hızlı erişim açıyor. Alt+Home kısayollarına basarsan ise gezdiğin sekmede Hızlı erişim ya da başlangıca hangi sayfayı açtıysan onu açıyor.

Screenshot_4.png

Diğer Chromium tarayıcılarda resimdeki yerde gözüküyor.

Screenshot_3.png

Alışkanlık hocam alışkanlık.Ana Sayfa yoksa Yer imleri çubuğuna ekle en başa koy

Dosya Ekleri

• resim_2021-08-21_003317.png
    resim_2021-08-21_003317.png
    22,2 KB · Görüntüleme: 343
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı