Opera GX kararsızlığı

Hocam beğenirseniz söyler misiniz? Beğenirseniz bende geçeceğim.
Yani hoşuma gidiyor. Teması falan.
Hocam beğenirseniz söyler misiniz? Beğenirseniz bende geçeceğim.
Hocam sanırım hata değilmiş o. GX Corner sekmesindeymişim. Kapatıp açınca Technopat kapanmamış. Herhalde bu da bir özelliği. Düzelttim mesajı. :D
 
Hocam ben geçtim çok güzelmiş. Tavsiye ederim. Hemen bağımlılık yaptı bende. Kısacası mükemmel.
resim_2021-04-24_185030.png
 
Opera'nın VPN'i verileri topluyor diye biliyorum. Yinede ben Edge tarafındayım :D.
Gizlilik Politikasında VPN kullandığınızda herhangi bir bilginin kaydedilmediği açıkca belirtiliyor, buna inanıp inanmamak kullanıcısının kendine kalmış bir şey.
1619281796397.png

Arkadaşlar, özellikleri, temaları çok hoşuma gidiyor. Ama verileri topluyormuş sanırım. Bir yanım, aman ne yapacaklar senin verilerini alsalar ne olur diyor. Diğer taraf ise bence özellikleri için verilerini riske atma diyor. Ne yapayım? Gerçekten arada kaldım. :D
Opera'nın güvenilmez olduğunu iddia eden 10 kişiden 9unun sunduğu argüman Çinli bir grup yatırımcıya satılmış olmasıdır, olayı tam olarak biliyor musun diye sorsanız cevap veremeyecek insanlardır. Bir şeyin başında Çinlilerin olması o şeyi ne güvenilmez yapar ne de kötü. Opera hala Norveç'te konumlanmaktadır ve Norveç'in Gizlilik Yasalarına uymak zorundadır. Bunları göz önünde bulundurmayıp, okumadan araştırmadan sağdan soldan duyma bilgiler ile konuşanlara kulak asmanıza gerek yok. Eğer özellikleri işinize yarıyorsa, hoşunuza gidiyorsa, kullanın derim.

Eğer bilgilerinizin güvenliğine gerçekten önem veren birisiyseniz zaten bir uygulamayı kullanmadan önce Gizlilik Politikasını okuyorsunuzdur. Güvenip güvenmemek size kalmış bir şey.
 

Geri
Yukarı