Opera GX kullanılır mı?

Opera GX'in güvenlik sorunları var deniliyor. Bende indirmiştim ancak Technopat'da yaptığım araştırmalar sonucu ben de güvenli olmadığı kanısına vardım.

Cumhurbaşkanı olmadığıma göre, Çin'in arkasından da iş çevirmediğime göre Çin'in benim hayvan belgeseli izlediğim verisine sahip olmasında sorun görmüyorum.
Önemli bir iş postası atacaksın diyelim, önemli bir alışveriş yapacaksın diyelim, önemli verilerinin söz konusu olduğu eğitim platformu gibi yerleri kullanıyorsun diyelim. Adam bunların hepsini topluyor ve sonradan satıyor. Ne kadar tiksinç değil mi? Benim verimi ne yapacaklar deyip kestirip atmayın.

Önemli bir iş postası atacaksın diyelim, önemli bir alışveriş yapacaksın diyelim, önemli verilerinin söz konusu olduğu eğitim platformu gibi yerleri kullanıyorsun diyelim. Adam bunların hepsini topluyor ve sonradan satıyor. Ne kadar tiksinç değil mi? Benim verimi ne yapacaklar deyip kestirip atmayın.
Mail işlerimi Edge, alışveriş işlemlerimi Kaspersky Güvenli Tarayıcı üzerinden hallediyorum. Edge ve Chrome kullanırken YouTube ve diğer siteler donuyor, GX üzerinde bunu yaşamıyorum. GX üzerinde yaptığım tek şey gerçekten de sosyal medya ve YouTube kullanmak. Opera'yı ana kullanma amacım soldaki bar.

Mail işlerimi Edge, alışveriş işlemlerimi Kaspersky Güvenli Tarayıcı üzerinden hallediyorum. Edge ve Chrome kullanırken YouTube ve diğer siteler donuyor, GX üzerinde bunu yaşamıyorum. GX üzerinde yaptığım tek şey gerçekten de sosyal medya ve YouTube kullanmak. Opera'yı ana kullanma amacım soldaki bar.
Ama herkes sizin gibi mail işlerini Edge, alışveriş işlerini Kaspersky Güvenli Tarayıcı üzerinden halletmiyor.

Opera kullanıyorum ama hiç memnun değilim, 2 tane boş sekme açıyorum 400-500 MB ram kullanıyor. Bana az RAM kullanan bir tarayıcı önerir misiniz ?
Brave ve Egde. Brave'de şu an dolu dolu 4 sekme açık ve 600MB RAM harcıyor.
Vivaldi onun yerine kullanılabilir veya Edge kullanabilirsiniz. GX bana çok kasıyor takılıyor gibi geliyor sanki 30 Hz gibi. Brave çok RAM tüketiyor ama güzel bir tarayıcı.
Cihaza göre değişiyor bende 5 sekme açık 560MB harcıyor Brave.

Ve size takılma konusunda kesinlikle katılıyorum.

macOS işletim sistemine sahip bir cihaz varsa kesinlikle Safari, Linux ve Windows'da Firefox veya Chrome öneriyorum. Opera güvensiz bir tarayıcıdır çoğu işyeri, şirket vs yerlerde indirme bağlantısı engellidir.

EDIT:
Yeni Microsoft Edge de gayet stabil ve güvenilir bir tarayıcıdır, kullanılabilir.

Son düzenleme:
Ama herkes sizin gibi mail işlerini Edge, alışveriş işlerini Kaspersky Güvenli Tarayıcı üzerinden halletmiyor.
"Cumhurbaşkanı olmadığıma göre, Çin'in arkasından da iş çevirmediğime göre Çin'in benim hayvan belgeseli izlediğim verisine sahip olmasında sorun görmüyorum."
Yanıtımı okumuştunuz, değil mi? Okuduysanız kendi hakkımda konuştuğumu anlamalıydınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı