Opera GX mi, Chrome mu?

Opera GX mi, Chrome mu?

  • Opera GX (Neden seçtiğinizi yorumlarda belirtin)

    Oy: 168 54,5%
  • Chrome (Neden seçtiğinizi yorumlarda belirtin)

    Oy: 140 45,5%

  • Oy verenlerin toplamı
    308
Teması kullanışı güzel. Bir çok artısı var RAM ayarlama CPU vb. reklam engelleyicisi var. Daha ne olsun. Bu yüzden gx. Ama Google'da klasik. Vazgeçilemez. Ben ikisini de kullanıyorum.

Reklam engelleyicisi adam gibi çalışmıyor, VPN çok yavaş, bilgileri satıyor, stabil çalışmıyor, RAM ayarlasan bile etki etmiyor.

Daha ne olsun?
 
Reklam engelleyicisi adam gibi çalışmıyor, VPN çok yavaş, bilgileri satıyor, stabil çalışmıyor, RAM ayarlasan bile etki etmiyor.

Daha ne olsun?
Reklam engelleyicisi bende adam gibi çalışıyor. VPN baya iyi çalışıyor beleş çok şey bekleme. Bilgileri sattığını nerden biliyorsun herşeye inanma. Kanıt? Kaynak göster bizde inanalım öyle demekle olmuyor. Stabil arada çalışmıyor haklısın. RAM işi karışık bazen oluyor bazen olmuyor.


CPU'yu en az 13 yapılıyor yaptım. Ve %7 gösterirken G.Y.'nde %8.6 gösteriyor neredeyse aynı. Ama RAM'de en fazlaya ayarladığımda 980MB falan yerken RAM'i en aza ayarladığımda 1008MB falan yiyordu zamanla düzelir.
 
WhatsApp konusunda kullanın ne olacak diyenler Opera'ya artık laf etmez diye düşünüyorum. Sonuçta kimiz biz alsınlar verileri satsınlar ne olacak.
 
Bende bu gün Opera GX geçtim ilk bakış olarak gayet hoş her türlü şeyin detayı var bence Google'den daha iyi aslında pcin iyiyse çok fark etmiyor bence.
 

Bu tarayıcılardan başka tarayıcı önermiyorum.

 
İkisi arasından Chrome ama Edge tercih ederdim.
Opera'da gizlilik ile ilgili şüphelerim var.
 
Chrome bana ortalama ve sıradan geliyor. Özellik bakımından da OGX daha iyi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…