For East Troop
Hectopat
Opera GX güvenlik sorunları nedeniyle sildim. Fakat @Samotne Ciasteczka uygulamayla sil dedi, bana gösterecekti.
Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu saptırmayın.Opera'da güvenlik sorunu olduğunu düşünmüyorum.
Varsa bile keşbiş olsun şu ana kadar gitmiştir tüm mailler hesaplar.
Konuyu saptırmayın.
Hocam, Revo Uninstaller indirme linki atar mısınız?Revo Uninstaller ile silin, sonrasında Appdata klasörlerinin içindeki Opera Software klasörlerini de temizleyin. Sonra Bleachbit ile temizlik yapın. Bu kadar.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi
Merhabalar, Çoğu Technopat üyelerimizin de sıkıntı çektiği sistem yavaşlığı ve aralıklı donmalarla maruz kalanlar ve maruz kalmamak isteyenler için temel düzeyde bir yönerge hazırladım. Bu yönergedeki adımlar sonucunda bilgisiyarınızdaki gereksiz süprüntü dosyalar ve adware tarzındaki...www.technopat.net
Revo Uninstaller
Bu uygulama size silmek istediğiniz bir uygulamayı kalıntısız silmeye yarar. Örneğin bir uygulamayı silmek istediğinizde arkasında kalıntı bırakır. Ama bu uygulama ile bir uygulama silerken silme işlemi sonunda size tarama seçenekleri sunar...www.technopat.net
Sosyal'de var hocam da, Revo Uninstaller zorunlu değil. Ayarlar'dan Opera uninstaller üzerinden direkt silebilirsiniz.Hocam, Revo Uninstaller indirme linki atar mısınız?
Denetim masasından silmiştim.Sosyal'de var hocam da, Revo Uninstaller zorunlu değil. Ayarlar'dan Opera uninstaller üzerinden direkt silebilirsiniz.
Revo Uninstaller
Bu uygulama size silmek istediğiniz bir uygulamayı kalıntısız silmeye yarar. Örneğin bir uygulamayı silmek istediğinizde arkasında kalıntı bırakır. Ama bu uygulama ile bir uygulama silerken silme işlemi sonunda size tarama seçenekleri sunar...www.technopat.net
Yeterlidir hocam. Keyfinize bakabilirsiniz :3Denetim masasından silmiştim.
Diğer şeyleri yapayım mı hocam?Yeterlidir hocam. Keyfinize bakabilirsiniz :3
sonrasında Appdata klasörlerinin içindeki Opera Software klasörlerini de temizleyin. Sonra Bleachbit ile temizlik yapın. Bu kadar.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi
Merhabalar, Çoğu Technopat üyelerimizin de sıkıntı çektiği sistem yavaşlığı ve aralıklı donmalarla maruz kalanlar ve maruz kalmamak isteyenler için temel düzeyde bir yönerge hazırladım. Bu yönergedeki adımlar sonucunda bilgisiyarınızdaki gereksiz süprüntü dosyalar ve adware tarzındaki...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.