Opera GX Resmen Duyuruldu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Opera GX Resmen Duyuruldu
Opera GX oyuncuların oldukça hoşuna gidecek özellikleri aynı çatı altında toplayan bir internet tarayıcı olarak tasarlanmış. Geçtiğimiz ay “çok yakında” ibaresiyle ipucu verilen oyun odaklı internet tarayıcısı Opera GX hakkında daha fazla detay paylaşıldı. Windows platformu için geliştirilen yazılım sayesinde kullanıcılar bilgisayarlarının işlemci ve bellek kullanımını da kontrol edebilecek. Bu sayede kullanıcıların daha iyi oyun […]

Devamı: Opera GX Resmen Duyuruldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Opere gerçek kurucuları Vivaldi tasarlamaya devam ediyorlar. Çinlilere satıldığından beri Opera yenilik bakımından eski üstatlarını takip ediyormuş gibi geldi. Vivaldi Razer işbirliği ile tarayıcıya görsel olarak bazı farklılıklar getirmişti.
Aktif kullandığım Twitch sitesinde düşük gecikme ayarını sunamayan tek tarayıcı Opera maalesef.

Opere gerçek kurucuları Vivaldi tasarlamaya devam ediyorlar. Çinlilere satıldığından beri Opera yenilik bakımından eski üstatlarını takip ediyormuş gibi geldi. Vivaldi Razer işbirliği ile tarayıcıya görsel olarak bazı farklılıklar getirmişti.
Aktif kullandığım Twitch sitesinde düşük gecikme ayarını sunamayan tek tarayıcı Opera maalesef.
Bu sürümde farklılık görebiliriz diye düşünüyorum.

Umarım yaparlar. Ama bana olay Çin ve Amerika sürtüşmesini hatırlattı. Acaba amerikan siteleri de bazı yaptırımlar mı uyguluyor? Özellikle şu 60 sürümden beri bazı sorunlar ile cebelleşiyor. Umarım bundan kaynaklanıyordur.

Chrome'dan Opera'ya geçmek için sonunda bir neden bulduk demek.
Hocam az önce indirip kurdum gerçekten de söz verdiklerini yapmışlar arkada GTA 5 oynarken çok seri bir şekilde girip dolaşabiliyorum.
İşte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı