Ayhankazgın14
Decapat
Arkadaşlar bunu nasıl çözebilirim? Bugün başladı. Her saatte rahat 6-7 kez bu sorunu yaşıyorum ne yapabilirim?
Tarayıcı eklentilerinden bahsediyorum.
opera://extensions
Eki Görüntüle 956424
Reklam engelleyiciyi kapatmak aksine reklamı abartan sitelerde takılmalara yol açıyor. Opera GX şu ayarlarını kapatıp, uBlock Origin ile birlikte kullanmanı öneririm.
![]()
uBlock Origin - Free, open-source ad content blocker.
uBlock Origin is not just an “ad blocker“, it's a wide-spectrum content blocker with CPU and memory efficiency as a primary feature. Developed by Raymond Hill.ublockorigin.com
Eki Görüntüle 956417
Ama önceki mesajda yazdığım gibi çok yüksek bellek tüketiyor. Size Edge tarayıcısını tavsiye ederim.
Ayrıca Opera GX uzantı olmadan bellek tüketimi. Gördüğün gibi herhangi bir sayfa da açık değil. Ayrıca CPU aşırı kullanıyor. Sanki yetersiz kullanıcı tabanından dolayı, ekstra gelir için mining yapıyor gibi bir his verdi.Rehber: Microsoft Edge Tavsiye Ettiğim Ayarlar ve Uzantılar
Yeni Microsoft Edge ile web'de gezinmeyi daha da kolay hale getirmek için performans, uyumluluk ve hıza sahip olursunuz. Tarayıcı Windows 10/11 güncel sürümü ile yüklü olarak geliyor. Ama eski sürüm yüklenebiliyor. O yüzden güncel olduğundan emin olun. edge://settings/help Başka bir işletim...www.technopat.net
Eki Görüntüle 956429
Eki Görüntüle 956431
Arkadaşlar bunu nasıl çözebilirim? Bugün başladı. Her saatte rahat 6-7 kez bu sorunu yaşıyorum ne yapabilirim?
Eki Görüntüle 956361
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.