RiskyZone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 1.311 Çözümler 3 25 Eylül 2022 #1 Opera GX tarayıcısında oturum açamıyorum, diğer tarayıcılarda sorun yok. Tarayıcıyı sıfırlamadan sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2022
Opera GX tarayıcısında oturum açamıyorum, diğer tarayıcılarda sorun yok. Tarayıcıyı sıfırlamadan sorunu nasıl çözebilirim?
Çözüm STR4NGE 28 Eylül 2022 STR4NGE dedi: Şimdi fark ettim bir kanalı takip edince iptal oluyor ve klip silemiyorum. Edge ile denediğimde bir sorun yok. Son güncelleme yüzünden herhalde. Genişletmek için tıkla... Güncelleme ile benim sorunlar düzeldi. @RiskyZone silmediysen deneme şansın var mı?
STR4NGE dedi: Şimdi fark ettim bir kanalı takip edince iptal oluyor ve klip silemiyorum. Edge ile denediğimde bir sorun yok. Son güncelleme yüzünden herhalde. Genişletmek için tıkla... Güncelleme ile benim sorunlar düzeldi. @RiskyZone silmediysen deneme şansın var mı?
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 25 Eylül 2022 #2 Yeniden yüklemek dışında bir çözümü yok galiba. Önceden bende de olmuştu ama kısa bir süreliğine. Artı 0 Eksi
ArchonKira Hectopat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #3 Yeniden yükledim aynı sorun devam ediyor boşuna silme. Artı 0 Eksi
KS KS RiskyZone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 1.311 Çözümler 3 26 Eylül 2022 #4 Hocam Brave geçtim. GX'in soldaki sosyal medya kısayolları hariç bir eksikliğini hissetmedim, memnunum. Artı 0 Eksi
Hocam Brave geçtim. GX'in soldaki sosyal medya kısayolları hariç bir eksikliğini hissetmedim, memnunum.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 27 Eylül 2022 #5 Sorun Opera kaynaklıdır. Geçici çözüm bağlantıda anlatılmış. Can't log on to Twitch Small workaround: Open opera://browserjs Press "Disable browser.js..." Login forums.opera.com Şu garabet tarayıcıyı salmanız dileğiyle. Edge, Brave ve Vivaldi tarayıcılarının sol menüsü bulunuyor. Artı 0 Eksi
Sorun Opera kaynaklıdır. Geçici çözüm bağlantıda anlatılmış. Can't log on to Twitch Small workaround: Open opera://browserjs Press "Disable browser.js..." Login forums.opera.com Şu garabet tarayıcıyı salmanız dileğiyle. Edge, Brave ve Vivaldi tarayıcılarının sol menüsü bulunuyor.
KS KS RiskyZone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 1.311 Çözümler 3 27 Eylül 2022 #6 26318 dedi: Sorun Opera kaynaklıdır. Geçici çözüm bağlantıda anlatılmış. Can't log on to Twitch Small workaround: Open opera://browserjs Press "Disable browser.js..." Login forums.opera.com Şu garabet tarayıcıyı salmanız dileğiyle. Edge, Brave ve Vivaldi tarayıcılarının sol menüsü bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Saldım saldım. "Kenar çubuğunu göster" seçeneği var fakat Opera'da ki gibi ayrı küçük bir pencere şeklinde yapamıyoruz sanırım. Bu konuda bilginiz var mı? Artı 0 Eksi
26318 dedi: Sorun Opera kaynaklıdır. Geçici çözüm bağlantıda anlatılmış. Can't log on to Twitch Small workaround: Open opera://browserjs Press "Disable browser.js..." Login forums.opera.com Şu garabet tarayıcıyı salmanız dileğiyle. Edge, Brave ve Vivaldi tarayıcılarının sol menüsü bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Saldım saldım. "Kenar çubuğunu göster" seçeneği var fakat Opera'da ki gibi ayrı küçük bir pencere şeklinde yapamıyoruz sanırım. Bu konuda bilginiz var mı?
TBTURK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 2.247 Çözümler 6 Yer Konya 27 Eylül 2022 #7 Sadece Twitch'in bütün verilerini silerseniz düzelebilir. Artı 0 Eksi
S Samet Topal Hectopat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #8 26318 dedi: Sorun Opera kaynaklıdır. Geçici çözüm bağlantıda anlatılmış. Can't log on to Twitch Small workaround: Open opera://browserjs Press "Disable browser.js..." Login forums.opera.com Şu garabet tarayıcıyı salmanız dileğiyle. Edge, Brave ve Vivaldi tarayıcılarının sol menüsü bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Linkteki işlem giriş sorununu çözüyor, teşekkürler. Artı 0 Eksi
26318 dedi: Sorun Opera kaynaklıdır. Geçici çözüm bağlantıda anlatılmış. Can't log on to Twitch Small workaround: Open opera://browserjs Press "Disable browser.js..." Login forums.opera.com Şu garabet tarayıcıyı salmanız dileğiyle. Edge, Brave ve Vivaldi tarayıcılarının sol menüsü bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Linkteki işlem giriş sorununu çözüyor, teşekkürler.
2 231981 Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 4.814 Makaleler 1 Çözümler 10 27 Eylül 2022 #9 26318 dedi: Sorun Opera kaynaklıdır. Geçici çözüm bağlantıda anlatılmış. Can't log on to Twitch Small workaround: Open opera://browserjs Press "Disable browser.js..." Login forums.opera.com Şu garabet tarayıcıyı salmanız dileğiyle. Edge, Brave ve Vivaldi tarayıcılarının sol menüsü bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Bu forumda neden Opera sevilmiyor? Artı 0 Eksi
26318 dedi: Sorun Opera kaynaklıdır. Geçici çözüm bağlantıda anlatılmış. Can't log on to Twitch Small workaround: Open opera://browserjs Press "Disable browser.js..." Login forums.opera.com Şu garabet tarayıcıyı salmanız dileğiyle. Edge, Brave ve Vivaldi tarayıcılarının sol menüsü bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Bu forumda neden Opera sevilmiyor?
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 28 Eylül 2022 #10 Şimdi fark ettim bir kanalı takip edince iptal oluyor ve klip silemiyorum. Edge ile denediğimde bir sorun yok. Son güncelleme yüzünden herhalde. 231981 dedi: Bu forumda neden Opera sevilmiyor? Genişletmek için tıkla... Stabil değil ve güvenlik sorunlarından dolayı. Yıllardır kullanıyorum ama böyle giderse farklı bir tarayıcıya geçeceğim gibi. Artı 0 Eksi
Şimdi fark ettim bir kanalı takip edince iptal oluyor ve klip silemiyorum. Edge ile denediğimde bir sorun yok. Son güncelleme yüzünden herhalde. 231981 dedi: Bu forumda neden Opera sevilmiyor? Genişletmek için tıkla... Stabil değil ve güvenlik sorunlarından dolayı. Yıllardır kullanıyorum ama böyle giderse farklı bir tarayıcıya geçeceğim gibi.