Hocam ben Max 1GB sabitliyebiliyorum zaten o kadar yemiyor o yüzden pek anlamı yok sanki.
Vivaldi de az kaynak tüketiyor aslında. Ama çoğu kişi bilmiyor değerini.Ben bunu söylemekten bıktım. Yaşı küçük ve RGB diye GX fanboyları halen önermekten bıkmadılar.
Edge ve Chrome, Chromium alt yapılı en düşük kaynak tüketen tarayıcılar. İkisinden birine geçmenizi öneririm.
Rehber: Microsoft Edge Tavsiye Ettiğim Ayarlar ve Uzantılar
Yeni Microsoft Edge ile web'de gezinmeyi daha da kolay hale getirmek için performans, uyumluluk ve hıza sahip olursunuz. Tarayıcı Windows 10/11 güncel sürümü ile yüklü olarak geliyor. Ama eski sürüm yüklenebiliyor. O yüzden güncel olduğundan emin olun. edge://settings/help Başka bir işletim...www.technopat.net
Rehber: Chrome Tavsiye Ettiğim Ayarlar ve Uzantılar
Google Chrome, Google tarafından geliştirilen ücretsiz bir web tarayıcısıdır. Eylül 2008'de Microsoft Windows sürümü yayımlanmış; daha sonra Linux, macOS, iOS ve Android sürümleri de geliştirilmiştir. Google, Chrome'un kaynak kodlarının büyük kısmını Chromium adlı açık kaynak projesi kapsamında...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.