Opera GX'e geçilmeli mi?

SraggzL

Hectopat
Merhaba, ben Opera GX indireceğim ama işin ehli olan kişiler bana Opera GX hakkında biraz bahsedebilirler mi? Bir de kullanmamı önerir misiniz ve Chrome mi daha iyi Opera GX mi? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Brave veya Microsoft Edge öneririm. Opera GX'i tercih edenler genelde kozmetiği için tercih ediyor. Hızı fena değil, biraz internete de bağlı ancak Brave ve Microsoft Edge daha hızlı.

Opera çatır çatır veri satan bir şirket, bu durum sizi ilgilendirmiyorsa geçebilirsiniz. Benim önerim Microsoft Edge veya Chrome kullanmanız, piyasada zaten Mozilla Firefox dışında Chromium tabanlı çalışan pek bir tarayıcı kalmadı Opera dahil neredeyse hepsi Chromium tabanlı çalışıyor, alacağın performansta aşağı yukarı aynı olur genelde. Ben en iyi performansı Microsoft Edge ile alıyorum.

Brave veya Microsoft Edge öneririm. Opera GX'i tercih edenler genelde kozmetiği için tercih ediyor. Hızı fena değil, biraz internete de bağlı ancak Brave ve Microsoft Edge daha hızlı.
Şu öneriyi dikkate alın, sayfalarca teknik makaleyi iki cümlede açıklamış. Çok uzun süredir yalnızca Brave-Edge ikilisini kullanıyorum, performans ve hız konusunda üstlerine yok açık ve net.

Opera GX şekilli şukullu olduğu için bazı elemanlar "oooo" ibaresi kullanabiliyor. Her türlü Google Chrome öneririm.

(Edge de var ama nedense hiç alışamadım.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı