Opera tarayıcı dosya seçme penceresinde karakter sorunu

Bunu indirin, indirdiğiniz dizinde uçbirimi açın, alttaki komutu girin, dosyanın üzerine çift tıklayın çalıştırın, ancak dosyayı kesinlikle silmeyin.
Kod:
chmod a+rwx walc.AppImage
İşte yukarda da bundan bahsettim, bu benlik bir durum değil. Başka bir dosyaya bağlı olarak yazılım kullanamam ben. Yoksa AppImage şeklinde ben de denedim yazılımı kullanmayı, dosyayı sildiğimde uygulama açılmıyor.

İşte yukarda da bundan bahsettim, bu benlik bir durum değil. Başka bir dosyaya bağlı olarak yazılım kullanamam ben. Yoksa AppImage şeklinde ben de denedim yazılımı kullanmayı, dosyayı sildiğimde uygulama açılmıyor.

Onu silmemeni yazmıştım ve AppImage başka bir uygulama değil, yazılımın bir dosyada birleştirilmiş halidir.
ancak dosyayı kesinlikle silmeyin.

Dostum ben zaten sen söylemeden önce kurdum denedim AppImage versiyonu.

Tamam biliyorum, o yüzden silme demiştim, çünkü her şey o dosyanın içinde. Ayrıca AppImage ayrı bir şey değil, bir insan düşün bütün giysileri, ayakkabısı falan hepsi onun içinde, sisteme kurulmuyor, o şekilde çalışıyor, istersen USB'ye atıp başka makinede de çalıştırabilirsin, AppImage onun için yapılmış. Yani tamamen açık kaynak, öyle şüpheli bir şey değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı