Opera ve veri ihlali uydurması!

Ona gerek yok dostum. Ondan daha iyi ve performanslı, gizliliğe önem veren tarayıcılar var.
Yok zaten o işin abartı kısmıydı. Vivaldi'nin çok bir veri aldığı söylenemez.
Hangi tarayıcı?
Soğanlı tarayıcı. (Tor)
Google Chrome varken Opera,Edge boş.
Evet 1 sekme ile yüksek tüketimi olan Chrome. Edge performans açısında gördüğüm en iyi tarayıcılardan birisi.

Son düzenleme:
Operaya herhangi bir dava açılmaması sahibinin çin olmasıyla alakalı olabilir. Bilmiyorum salladım.

Uzun süredir Brave kullanıcısıyım.
Arayüzü vs çok hoşuma gidiyor.
Ek olarak Tor ve duck duck GO hemen elinin altında oluyor.
Fakat veri ihlali yapıyor mu bilmiyorum.

Evet 1 sekme ile 1 GB RAM'i Chrome yesin. Edge performans açısında gördüğüm en iyi tarayıcılardan birisi.
Milattan kalma Chrome kullanırsan Opera da RAM'ı sömürür.

Hem Canary 90, hem Chromium, hem de Chrome stable 88 ile denedim. RAM tüketimi Basilisk ve Vivaldi ile ortalama aynı.

Aman da aman. Yine benim üzerime göndermeler falan .

Dostum Vivaldi hakkında düşüncelerimin değiştiğini söyledim. Hala çarpıtma derdindesin.

Atılan 10-15 linkin çoğu birbirinin kopyası zaten. Bazısı spekülasyon, bazısı sync hizmetinin patlatılmasıyla ilgili. Birkaç tanesinde de konuyla alakasız bir şekilde zararlılardan bahsedilmiş. Opera hakkında genel olarak bilmeniz gereken şeyler sosyal medya ve reklam hizmetleri ile entegre oluşu, bu da tarayıcı üzerinden o hizmetleri kullandığınız sürece geçerli diye biliyorum. Yavaş diyenleri hiçbir zaman anlamadım zira tarayıcı zaten Chromium tabanını kullanıyor ve bence Edge ve Brave'den kısmen daha hafif.

Tabii şaibeli bir Çinli şirketin parmağının dokunduğu hiçbir ürünü kullanmam diyorsanız orası ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…