- Makaleler
- 18
Ne? Benim bilgisayarım sıkıntılı o zaman:Evet 1 sekme ile 1 GB RAM'i Chrome yesin. Edge performans açısında gördüğüm en iyi tarayıcılardan birisi.
Sadece Whatsapp ve TP açık.
Ne? Benim bilgisayarım sıkıntılı o zaman:Evet 1 sekme ile 1 GB RAM'i Chrome yesin. Edge performans açısında gördüğüm en iyi tarayıcılardan birisi.
Şu Opera olayı başlayalı 1 gün geçti ve hala diyecek hiçbir şey bulamadım.
1 fotoğraf yüzünden ve kulaktan dolma saçma sapan karalamalar yüzünde şu algı oluştu zaten. Neymiş "CığOmE Çoğh RaM yİyomuş"
Tamam biraz abartılı olabilir. Ama gerçekten çok kaynak tüketiyor. Aynı 2 sekme Chrome ve Edge üzerinde açıkken ki performansı bende bu şekilde. Chrome yaklaşık 2 kat daha fazla RAM tüketyor.
Keşke şu programların yanında olan () işaretini de anlasanız. Edge arkada 6 iş, Chrome ise 12 iş görüyor.Tamam biraz abartılı olabilir. Ama gerçekten çok kaynak tüketiyor. Aynı 2 sekme Chrome ve Edge üzerinde açıkken ki performansı bende bu şekilde. Chrome yaklaşık 2 kat daha fazla RAM tüketyor.
Eki Görüntüle 868446
Sizin bilgisayarla alakalı bence, bu koşullara göre değişir. Ama çok tuhaf, benim 6 sekme bu kadar tüketiyor nedense:Tamam biraz abartılı olabilir. Ama gerçekten çok kaynak tüketiyor. Aynı 2 sekme Chrome ve Edge üzerinde açıkken ki performansı bende bu şekilde. Chrome yaklaşık 2 kat daha fazla RAM tüketyor.
Eki Görüntüle 868446
Tamam, ama güncellemesi yok. Başka bir şeyi yok. O zaman neden 12 iş yapıyor?Keşke şu programların yanında olan () işaretini de anlasanız. Edge arkada 6 iş, Chrome ise 12 iş görüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.