Opera ve veri ihlali uydurması!

Evet 1 sekme ile 1 GB RAM'i Chrome yesin. Edge performans açısında gördüğüm en iyi tarayıcılardan birisi.
Ne? Benim bilgisayarım sıkıntılı o zaman:
1612621517726.png

Sadece Whatsapp ve TP açık.

Eki Görüntüle 868444
1 fotoğraf yüzünden ve kulaktan dolma saçma sapan karalamalar yüzünde şu algı oluştu zaten. Neymiş "CığOmE Çoğh RaM yİyomuş" :D

Artık anlamıyorlar ki, bu sadece tarayıcılık durum değil. Ortada kütüphaneler, Windows sürümü, tarayıcı motoru sürümü, hizmetleri çakışmalar var. Niyese herkes bu tarayıcı konusunda profesör :D

Eki Görüntüle 868444
Tamam biraz abartılı olabilir. Ama gerçekten çok kaynak tüketiyor. Aynı 2 sekme Chrome ve Edge üzerinde açıkken ki performansı bende bu şekilde. Chrome yaklaşık 2 kat daha fazla RAM tüketyor.
Görev Yöneticisi .png

Hocam ben tükettiği RAM'i pek önemsemiyorum Chrome'un hem de bence yediği RAM'in her gramının hakkını veriyor onun kadar stabil çalışan tarayıcı yok Firefox Chrome kadar yiyor onun kadar stabil değil.

Tamam biraz abartılı olabilir. Ama gerçekten çok kaynak tüketiyor. Aynı 2 sekme Chrome ve Edge üzerinde açıkken ki performansı bende bu şekilde. Chrome yaklaşık 2 kat daha fazla RAM tüketyor.
Eki Görüntüle 868446
Keşke şu programların yanında olan () işaretini de anlasanız. Edge arkada 6 iş, Chrome ise 12 iş görüyor.

Eki Görüntüle 868446
Sizin bilgisayarla alakalı bence, bu koşullara göre değişir. Ama çok tuhaf, benim 6 sekme bu kadar tüketiyor nedense:
1612621938090.png

1612621915660.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı