rohatbaba123
Hectopat
Brave kullanabilirsiniz.Hangisi daha iyi ve hangisi daha şık?
Brave kullanabilirsiniz.Hangisi daha iyi ve hangisi daha şık?
Bu bir şehir efsanesi. Chrome aksine en az RAM harcayan tarayıcılardan biri, çok övdüğünüz Opera Brave'den sonra en fazla RAM kullanan Chromium tabanlı tarayıcı ve performansı yerlerdeEgde ve Chrome sevmiyorum Chrome zaten çok RAM harcıyor Edge'de çok sade.
Ayrı konu açın, beni etiketleyin. Basit bir olay aslında.Onları nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum, Discord'da yardım edebilir misiniz?
Tamamdır.Bu bir şehir efsanesi. Chrome aksine en az RAM harcayan tarayıcılardan biri, çok övdüğünüz Opera Brave'den sonra en fazla RAM kullanan Chromium tabanlı tarayıcı ve performansı yerlerde
Ayrı konu açın, beni etiketleyin. Basit bir olay aslında.
Brave. Chrome temalarını destekliyor.Hangisi daha iyi ve hangisi daha şık?
Kesinlikle Adblock Plus öneririm. Çok güzel çalışıyor.Edge için reklam önleyici var mı?
Bu bir şehir efsanesi. Chrome aksine en az RAM harcayan tarayıcılardan biri, çok övdüğünüz Opera Brave'den sonra en fazla RAM kullanan Chromium tabanlı tarayıcı ve performansı yerlerde
Ayrı konu açın, beni etiketleyin. Basit bir olay aslında.
Firefox kullan.Gülen arkadaşlar siz hangi tarayıcıyı öneriyorsunuz Chrome ve Edge dışında hiç sevmiyorum Chrome'u ve Edge'i.
Brave güzel ancak en fazla RAM kullanan Chromium tabanlı tarayıcı ve biraz arayüz hantallığı var. Şahsen önermem, Edge daha seri ve daha ekonomik.Brave çok mu RAM kullanıyor? Bende Chrome kafayı yedi yeni tarayıcı olarak indirdim.
Edge öneririm, Brave daha iyi ancak biraz hantallığı var üstünde.Brave Chrome'dan daha iyi değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.