Opera vs Chrome

Dark Hoıleum

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce Chrome'dan Opera GX'e geçmek mantıklı mı? Arkadaşlarım gx kullanıyor ben de bir aralar Brave'deydim sonra Chrome'a geçtim fakat Opera konusunda kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Opera'yı tavsiye etmiyorum. Brave'de kalsaydınız keşke. Chromium tabanında mahremiyet açısından en sağlıklı tarayıcı diyebilirim. Ben olsam Firefox kullanırdım. En azından bir deneyin derim.

Operaya bir türlü ısınamadım. Mahremiyet vs değil konu. Bir sürü tarayıcı çıkarıyorlar piyasaya ve gerekli önemi vermiyorlar. Opera, Opera GX, Opera Air, Opera Touch, Opera Mini hatta bi ara Opera Crypto adında bir tarayıcı bile çıkardılar. Kısacası ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor. Özelleştirme seviyorsan Vivaldiye bakabilirsin. Chrome da iyidir.

Opera'yı tavsiye etmiyorum. Brave'de kalsaydınız keşke. Chromium tabanında mahremiyet açısından en sağlıklı tarayıcı diyebilirim. Ben olsam Firefox kullanırdım. En azından bir deneyin derim.

İki işletim sistemi kullanıyorum diğeri Firefox zaten Brave'e tekrar geçeyim o zaman ana makine için arkadaşıma hep diyordum gx in denildiği gibi olduğunu düşünmüyorum diye demek ki gerçekten denildiği gibi değilmiş.

İkisi arasıda Chrome.
Chromium'lar arasında Brave.
Genel olarak Firefox ve çoğu Firefox tabanlı tarayıcı.

Teşekkürler.

Opera'ya bir türlü ısınamadım. Mahremiyet vs değil konu. Bir sürü tarayıcı çıkarıyorlar piyasaya ve gerekli önemi vermiyorlar. Opera, Opera GX, Opera Air, Opera touch, Opera mini hatta bir ara Opera Crypto adında bir tarayıcı bile çıkardılar. Kısacası ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor. Özelleştirme seviyorsan Vivaldi'ye bakabilirsin. Chrome da iyidir.

Gx in çıktığı günden beridir önyargılıyım bende çoğu tarayıcıları bana göre gereksinimleeri karşılamıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı