Opera vs Chrome

Merhaba,

Bildiğiniz üzere Chrome en çok kullanılan tarayıcı ve gerçekten çok stabil. Fakat son zamanlarda Opera gerek yayınladığı güncellemeler olsun gerek stabilleşmesi olsun kararsız kaldım. Kullanan, bilgi sahibi olanlar varsa sizce Opera mı Chrome mu?
Chrome'un bir güzel özelliği internet olmadığı zaman dinozor oyununu sunması. Fakat Chrome çok RAM tüketiyor. Opera da böyle bir sorun görmedim. Chrome biraz sadelikten yanayken Opera'da saydığım kadarıyla 3 menü bulunuyor. Opera'nın özellikleri Chrome'a göre çok fazla. Fakat Opera'nın en sevdiğim özelliği kendi Adblock uzantısının olması. Opera'yı daha yeni kullanmıştım ki Opera birden bire çöktü. Artık devam etmeyeceğini düşünüyorum.
 
Chrome'un bir güzel özelliği internet olmadığı zaman dinozor oyununu sunması. Fakat Chrome çok RAM tüketiyor. Opera'da böyle bir sorun görmedim. Chrome biraz sadelikten yanayken Opera'da saydığım kadarıyla 3 menü bulunuyor. Opera'nın özellikleri Chrome'a göre çok fazla. Fakat Opera'nın en sevdiğim özelliği kendi adblock uzantısının olması. Opera'yı daha yeni kullanmıştım ki Opera birden bire çöktü. Artık devam etmeyeceğini düşünüyorum.

Opera Chrome'dan daha fazla RAM tüketiyor.Chrome'un RAM sorunu eskide kaldı. Opera bitik artık bana kalırsa. Özellik diye sunduğu şeyler uzantı olarak Chrome'a ekleniyor rahatlıkla.Mobil tarafta daha kullanışlı Opera.
 
Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı