Çözüldü Operatör taşıma hangi gün yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TEKNOLOJİPEREST

Hectopat
Makaleler
1
Herkese iyi sosyaller dilerim. Operatörümü değiştirmek istiyorum ayın 26'sı taahhüdün son günü (26 Temmuz 23.59-00.00 arası)
Operatörümü ne zaman taşımam gerekiyor cayma bedeli ödememek için?

Hattımı Online olarak taşıyabilir miyim ayrıca bayiye gidemiyorum cumartesi gününe denk geldiği için.

Konu sahibine söylüyorum bunu ben başvuru yaptım imzalayıp alacağım hattı taahttütnamemin bitmesinede 12 11 gün var sorunsuz geçebilirsiniz.

Herkese iyi sosyaller dilerim. Operatörümü değiştirmek istiyorum ayın 26'sı taahhüdün son günü (26 Temmuz 23.59-00.00 arası)
Operatörümü ne zaman taşımam gerekiyor cayma bedeli ödememek için?

Hattımı Online olarak taşıyabilir miyim ayrıca bayiye gidemiyorum cumartesi gününe denk geldiği için.

Benim de bu ay bitiyor, TT'ye sordum öder miyim diye? Cevabı ekledim.

Dosya Ekleri

• IMG_8193.jpeg
    IMG_8193.jpeg
    179,8 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleyen: Moderatör:
Kısaca arkadaşın dediği gibi 30 gün sonrası yani son bitmesine 10 15 gün kala hat taşıma yaptığımızda cayma bedeli kesilmiyor değil mi öyle anladım attığınız görüntüde.

Benim 1. senem, tam 12 ay fatura dönemi istemişler, yani ayın 26'sında faturam kesiliyor, 27'sinde geçerseniz ceza bedeli çıkmaz demişler. Yani 1-2 gün öncesinde bile hat taşımama izin vermiyorlar.

Benim 1. senem, tam 12 ay fatura dönemi istemişler, yani ayın 26'sında faturam kesiliyor, 27'sinde geçerseniz ceza bedeli çıkmaz demişler. Yani 1-2 gün öncesinde bile hat taşımama izin vermiyorlar.

Başka hiçbir operatörde böyle durum yok. Turk Telekom bazılarına çıkarıyor bazılarına çıkarmıyor. Tamamen şans yani. Eğer son dakikaya kadar kalırsanız yeni kampanya otomatik başlıyor falan, sizden bir fatura daha koparmak için ellerinden geleni yapıyorlar yani.

Başka hiçbir operatörde böyle durum yok. Turk Telekom bazılarına çıkarıyor bazılarına çıkarmıyor. Tamamen şans yani. Eğer son dakikaya kadar kalırsanız yeni kampanya otomatik başlıyor falan, sizden bir fatura daha koparmak için ellerinden geleni yapıyorlar yani.
Ucuza kampanya verirse işimize geliyor. Hep yapmıyorlar bunu. Mesela ben daha geçen aya kadar 6GB internete 70 TL ödüyordum Vodafone'de. Şu an Türk Telekom'a geçtim ve 10 GB internet 150 GB ödüyorum.

Başka hiçbir operatörde böyle durum yok. Türk Telekom bazılarına çıkarıyor bazılarına çıkarmıyor. Tamamen şans yani. Eğer son dakikaya kadar kalırsanız yeni kampanya otomatik başlıyor falan, sizden bir fatura daha koparmak için ellerinden geleni yapıyorlar yani.

Ne yapacağımı şaşırdım hocam, 27 Temmuz'da yapsam şu anki tarifemin taahhütsüzü başlar diye korkuyorum öncesi yapsam cayma bedeli öderim diye korkuyorum.

Ne yapacağımı şaşırdım hocam, 27 Temmuz'da yapsam şu anki tarifemin taahhütsüzü başlar diye korkuyorum öncesi yapsam cayma bedeli öderim diye korkuyorum.

Tam da istedikleri bu ne yazık ki. Bazı kişiler sorunsuz geçiyor bazıları sorun yaşıyor TT ile. Taahhütsüz olarak devam eder muhtemelen. Otomatik olarak taahhütlü pakete geçince de birkaç gün iptal hakkı oluyor. Cayma bedeli çıkacak mı çıkmayacak mı siz de öğrenip öyle geçin en iyisi.

Tam da istedikleri bu ne yazık ki. Bazı kişiler sorunsuz geçiyor bazıları sorun yaşıyor TT ile. Taahhütsüz olarak devam eder muhtemelen. Otomatik olarak taahhütlü pakete geçince de birkaç gün iptal hakkı oluyor. Cayma bedeli çıkacak mı çıkmayacak mı siz de öğrenip öyle geçin en iyisi.

Bugün temsilciyle konuştum, 27 Temmuz'da operatör değiştirebilirmişim herhangi bir ücret ödemeyecekmişim. Umarım dediği gibi olur.

Ayrıca son 1 gün kala bile operatör değiştirsem cayma bedeli ödermişim. Bunu da öğrenmiş oldum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı