Operatörler arası altyapı farkı olur mu?

safatemp

Decapat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 yıldır aynı sokakta TurkNet kullanıyorum. Her hafta altyapı çalışması sebebiyle en az bir kere internet kesintisi yaşıyordum fakat artık son noktaya geldi. İş yapmam lazım, projeler hazırlamam lazımken internetsizlik beni zor duruma sokuyor. İki gündür altyapı çalışması sebebiyle internetim yok deniyor bana. Mesela Superonline gibi bir operatöre geçsem altyapı farklı olur mu, bir şey değişir mi? Fikir almak istiyorum sizlerden.ve şöyle bir şey eklemek istiyorum ne zaman altyapı çalışması yaşanırsa o zaman kendi telefonumdaki mobil veride çok yavaşlamaya başlıyor operatör farketmeksizin

Son düzenleme:
Superonline geçin derim onların kendi altyapısı var.

Yukarıda da belirttiğim gibi TurkNet altyapı çalışması olduğunda Turkcell Türk Telekom fark etmeksizin telefon internetlerimizde yavaşlıyor inanılmaz. Sebebi nedir ve Superonline geçersem bu durum düzelir mi?

TurkNet, Türk Telekom veya kendi altyapısını kullanıyor.
Superonline kendi altyapısı var. Sorunlar düzelebilir. Apartmanda Superonline kullanan kişiler varsa sorabilirsin.

Millenicom üzerinden Superonline geçersem 400TL direkt Superonline'den geçersem 700TL. Ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
@safatemp
O zaman Türk Telekom altyapisi kullanıyor sanırim. Fiber olsa kendi altyapısı olurdu. Superonline müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsin.

Bu altyapı konusunda yapabileceğim bir şey var mı? Zamanında imza toplamaya çalışmıştım binadakilerden altyapı başvurusu için fakat yanaşmadılar pek.

@safatemp
Altyapı gelmesi için başvuru yapabilirsin ama işe yarayacağını sanmıyorum. Başvuru sayısı fazla olursa iyi olur ama yanaşmadılar demişsin.
İnternet kesintileri için şikayette bulunabilirsin. En azından kesik günlerin parasını ödemezsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı