Operatörlerin reklam yapması yasaklanmalı mı?

Makaleler
4
Yer
Hatay/İskenderun
Bu operatörler yıllardır reklamını yapıyor şöyle güçlüyüz böyle güçlüyüz uzaya çıkıyoruz diye ama yatırım yaptıkları yok.

Acaba bunların reklam yapmasını yasaklasalar bu parayı yatırım olarak kullansalar nasıl olur sizce :D bence harika bir fikir.

Reklamlara gelince "Şöyleyiz, böyleyiz, yine uçuyoruz, yine kaçıyoruz, bu kadar altyapımız var, bu kadar hız veriyoruz, bu kadar abonemiz var!" derler, gerçek hizmete gelince söylediklerinin bir gramını vermezler. Hepsinden ayrı ayrı nefret ediyorum.

Reklamlarını tamamen yasaklarsak kendilerini tanıtamazlar ve şirket olarak büyük zarar ederler. Birçoğu iflas eder hatta. Ama reklam ve hizmetlerine ciddi bir denetim gelmesi şart.

Türk Telekom, Ronaldo'yu reklamlarda oynatmak için verdiği paraya yüzlerce kilometre altyapı döşetebilirdi. Gerçi döşeseler bile şehirlerde nüfusun çok olduğu yerler yerine dağın başında internetten habersiz yaşlı insanların yaşadıkları köylere döşerlerdi, tıpkı şimdi yaptıkları gibi.

Bu operatörler yıllardır reklamını yapıyor şöyle güçlüyüz böyle güçlüyüz uzaya çıkıyoruz diye ama yatırım yaptıkları yok.

Acaba bunların reklam yapmasını yasaklasalar bu parayı yatırım olarak kullansalar nasıl olur sizce :D bence harika bir fikir.
Yapılamaz zaten Türkiye başlı başına ülke değil bir şirket. :(

Turkcell hariç bir düzene sokulmalı. Turkcell'in hizmetinden tut internet hızına kadar hepsi iyi.
Turkcell’de sorun yok ve yatırım yapıyorlar bence. Hiç sorun yaşamıyorum. Devlet kurumlarından en iyi çalışanı sanırım.
Size tamamen katılıyorum hocam. Turk Telekom bana en fazla 8 mb per second alabilirsiniz demişti. Turkcell'e geçtim 35 mb per second alıyorum. Bu nasıl oluyor? Yalnız Turkcell'in fiyatları biraz tuzlu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı