Opet vs Shell

Selamlar, araç yakıtı için iki firma arasında hep gidip gelmişimdir. Nedenini bilmiyorum ancak diğerleri pek sıcak gelmiyor açıkçası. Sizce hangisini tercih etmeliyim, bunların dışında önerdiğiniz bir istasyon var mı? Eğer varsa sebebi nedir? Ayrıca Opet Shell'e göre genel olarak daha modern ve hoş geliyor, o yüzden Opet'i önde tutuyorum ancak sanırım Shell daha iyi, sizler ne önermektesiniz?

Opet iyidir ve temizdir, Shell'e göre daha ucuzdur. Shell daha pahalıdır ve performanslıdır. Duruma göre ikisini de tercih ediyorum. 500 TL'ye aldığım benzinde Corolla deposunda aşağı yukarı yarım çeyrek kadar fark ediyor, Opet'te daha fazla oluyor, fiyatından dolayı. O da herhalde 20 kilometre kadar falan fark ediyor. Biliyorsunuz depolar tam olarak göstermiyor o yüzden 20 kilometre dedim.

Selamlar, araç yakıtı için iki firma arasında hep gidip gelmişimdir. Nedenini bilmiyorum ancak diğerleri pek sıcak gelmiyor açıkçası. Sizce hangisini tercih etmeliyim, bunların dışında önerdiğiniz bir istasyon var mı? Eğer varsa sebebi nedir? Ayrıca Opet Shell'e göre genel olarak daha modern ve hoş geliyor, o yüzden Opet'i önde tutuyorum ancak sanırım Shell daha iyi, sizler ne önermektesiniz?
Ben Shell'den alıyorum pek fark yoktur zaten.

Hocam fark etmez ikisi de gayet iyi. Hangisi ucuzsa oradan alın. Opet'in tuvaletleri çok temiz, uzun yolda WC ihtiyacı için Opet'ten şaşmam.
Katılıyorum. Böyle tuvaletler bile var:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ucuz, kampanyalı olandan alınır, biri mazota su karıştırıyor değil ne de olsa.

Ben Shell'ciyim ama arkadaşım mazotta Opet tercih ediyor. Ancak daha önemlisi alınan istasyon. Olabildiğince aktif ve franchise olmayan, resmi bayileri tercih edin. Faturada veya istasyonun bir köşesinde "Bilimemneoğulları" yazıyorsa sahte yakıt verme ihtimali çok yüksek. Aynı şekilde ırak yerlerde olan bayilerde de sahte yakıt olman olası. Üç kuruş ucuza alacaksınız diye performanstan kaçınmayın. Özellikle benim gibi Türkiye şartları için büyük motorlu aracı olan kişiler yakıtına daha dikkat ettiği için önerileri genellikle daha mantıklı oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı