Hem konu hortlatmaya katkı sağlıyorsun, hem de bilgisizliğini belli ediyorsun. Sanki amacım övmekmiş gibi, orada ben fikrimi belirttim, katılıyorsan katıl katılmıyorsan da ya doğru konuş ya da boş yapma.
Ha bu arada Opet'te de farklı türler var, belki benzinciye girdiğinde pompalara bir baksaydın görürdün Ultraforce-Ecoforce'ları.
Düz ve katkısızlık sonucuna da bizzat 1500 kilometrelik uzun yoldayken aldığımız yerlere göre gaz pedalında hissettiğim değişikliklerden varmıştım, daha bilimsel bir counterpointin varsa göster biz de görelim.
Hissettirici fark yok demiş bir de, araç kullanırken hissedemediği o kadar belli ki . Allah bilir sürücü koltuğuna hiç oturmamıştır belki de.
. Allah bilir sürücü koltuğuna hiç oturmamıştır belki de.

Ha bu arada Opet'te de farklı türler var, belki benzinciye girdiğinde pompalara bir baksaydın görürdün Ultraforce-Ecoforce'ları.
Düz ve katkısızlık sonucuna da bizzat 1500 kilometrelik uzun yoldayken aldığımız yerlere göre gaz pedalında hissettiğim değişikliklerden varmıştım, daha bilimsel bir counterpointin varsa göster biz de görelim.
Hissettirici fark yok demiş bir de, araç kullanırken hissedemediği o kadar belli ki