Shell yağ nasıldır?

Kavara

Centipat
Daha fazla  
Aracının motor KMS'i 251 bin. Bu sefer de Shell helix HX7 10W40 koymayı düşünüyorum. Tek sıkıntı istasyon ile internet arasında bayağı fiyat farkı var ama yine de istasyondan alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Shell kötü değildir ama ben olsam direkt yağ üzerinde yoğunlaşan Castrol, Motul vs. firmalardan alırdım. Liqui Moly öneririm hocam. Arabayı rahatlatıyor yağ bildiğiniz. Ben hep memnun kaldım kullandığım zamanlar. 3 arabada denedik şimdiye kadar bir sıkıntısını görmedim.

Aracının motor KMS'i 251 bin. Bu sefer de Shell helix HX7 10W40 koymayı düşünüyorum. Tek sıkıntı istasyon ile internet arasında bayağı fiyat farkı var ama yine de istasyondan alacağım.

Gayet kaliteli bir yağ'dır internetten almayın sahte olabilir güvendiğiniz bir yerden alın.

Shell kötü değildir ama ben olsam direkt yağ üzerinde yoğunlaşan castrol, Motul vs. firmalardan alırdım. Liqui moly öneririm hocam. Arabayı rahatlatıyor yağ bildiğiniz. Ben hep memnun kaldım kullandığım zamanlar. 3 arabada denedik şimdiye kadar bir sıkıntısını görmedim.

Şu an araçta Liqui Moly var. Farklılık olsun istiyorum.

Shell gayet başarılıdır, aracınıza özel olanı gidip bayiden alın (internette sahtesi çok). Ben mesela 5W-30 AM-L yazan (bmw ll-04 uyumlu) olanı alıyorum. Bazı yetkili servisler Shell ile bazıları Castrol ile anlaşmalı örneğin (BMW için).

Shell'in kötü olacağını sanmıyorum. Yakıt konusunda da en kaliteli markalardan birisi. Kötü yağ satmaz.
Çok kaliteli LM. Kendi orijinal sitesinden aldım yeni üretim de gönderdiler bana. Bi farklılık olsun Shell'i denemek istiyorum. Benzin istasyonundan alacağım.

Şuraya aracın marka modelini yazıp Liqui Moly yağlara bakabilirsiniz. Kaliteli markadır. Site de Liqui Moly'nin distribütörüdür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı