Opet vs Shell

Cevaplar için teşekkür ederim, eğer bir sıkıntı çıkmazsa eski model benzin/lpg olmak üzere 1.8 atmosferik motorlu bir araç satın alacağız. Sizce tamamen benzin olarak mı kullanmalıyım yoksa benzin ve lpg karışık kullanım sağlarsam herhangi bir problem oluşur mu?

Cevaplar için teşekkür ederim, eğer bir sıkıntı çıkmazsa eski model benzin/lpg olmak üzere 1.8 atmosferik motorlu bir araç satın alacağız. Sizce tamamen benzin olarak mı kullanmalıyım yoksa benzin ve lpg karışık kullanım sağlarsam herhangi bir problem oluşur mu?
Aracın LPG aksamında sorun yoksa kullanın, kullanmak sorun yaratmaz.

Opete iyi diyorlar. Geçen yıl İstanbul'da sanayiye araba bozulduğu için gittiğimizde kadın usta yakıttan dolayı bozulmuş falan dedi. O sıralar aynı sorundan sanayiye gelen çok olduğundan kadın ilk olarak yakıtı Shell'den mi aldın falan dedi. Ondan sonra Opet iyidir oradan al dedi bundan sonra.

Ben de arabadan, yakıttan falan çok anlamam ama öyle dediyse vardır bir bildiği herhalde. Siz de Opet tercih edin.

Benzini Shell'den Mazotu'da aytemizden alıyorum mazota daha çok dikkat etmek gerekiyor çünkü su katıyorlar bazı yerlerde hem de bilindik olan yerlerde internette görebilirsiniz videoları mazotun neredeyse yarısı su o yüzden ucuz diye her yerden almamak lazım.

Benzini Shell'den Mazotu'da aytemizden alıyorum mazota daha çok dikkat etmek gerekiyor çünkü su katıyorlar bazı yerlerde hem de bilindik olan yerlerde internette görebilirsiniz videoları mazotun neredeyse yarısı su o yüzden ucuz diye her yerden almamak lazım.

Shell'de çalışıyorum tankların içinde sıvı miktarı hava miktarı gibi ibareler var bir kere biri gelmişti benim arababama sulu yakıt koymuşsunuz diye müdüre götürdüm müdürde tankları gösterdi bir de istersen deponu Fulle shelden numune için arkadaşlar geliyor test yapıyor için rahat olmazsa diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı