Oppenheimer'da hiçbir CGI sahne yok

2015 ten sonra yaptığı filmlerden hiçbir şey anlamadım. Tam anlamıyla fiyaskoydu. DUNKIRK tam bir foseptik çukuru, TENET foseptik çukurundaki shits. Bu filminden de çok bir beklentim yok. Adamın eski filmlerine bakıyom birde şimdikilere arada yerle gökyüzü kadar fark var. Farklı şeyler denemeye çalışırken batırıyor,son filmlerinde.

IMAX'de bilet aldım gidip izleyeceğim ilk günü harika bir film olacaktır buna eminim hem barbie filmine fark atması bekleniyor gişede.

2015'ten sonra yaptığı filmlerden hiçbir şey anlamadım. Tam anlamıyla fiyaskoydu. Dunkırk tam bir foseptik çukuru, tenet foseptik çukurundaki shits. Bu filminden de çok bir beklentim yok. Adamın eski filmlerine bakıyorum bir de şimdikilere arada yerle gökyüzü kadar fark var. Farklı şeyler denemeye çalışırken batırıyor, son filmlerinde.

Bunları dediğin adam dünyanın en iyi yönetmeni lakabını bu filmlerden sonra kaptırmadı?

Nolan amca istediği kadar hava atsın. Ben o gün Barbie'ye gideceğim.

Boş filmdir barbie.

İzlenmez film çöp.

Fikrin için teşekkür ederiz. Fikrin = çöp.

IMAX'de bilet aldım gidip izleyeceğim ilk günü harika bir film olacaktır buna eminim hem barbie filmine fark atması bekleniyor gişede.

Bunları dediğin adam dünyanın en iyi yönetmeni lakabını bu filmlerden sonra kaptırmadı?

Boş filmdir barbie.

Fikrin için teşekkür ederiz. Fikrin = çöp.
Hocam Imax biletini nereden aldınız aradım ama bulamadım link atar mısınız.

Imax biletleri kaç lira hocam bir bilginiz var mı?
Imax salon ne oluyor bilmiyorum. Ama film zaten IMAX ile çekildi.
Normal salon 2D:90
Screen X:150
Gold Class:200
Benim bildiğim fiyatlar bunlar, ben filmi çok beklediğim için Screen x veya gold class gideceğim.
*Öğrenci fiyatları yetişkin için ise 15-20 TL ekleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı