İnceleme Oppo Enco Buds W12

Teknosa mağazalarında var mıdır?

Kulaklık elime ulaştı, mikrofonunu deneme fırsatım olmadı fakat şunu söylemeliyim ki bass ve tizleri gerçekten beni çok memnun etti fiyatına göre şahane kulaklık ben çok memnun kaldım alacak arkadaşlara da şiddetle tavsiye ederim. Tek ama tek eksiği gerçekten içinden bir tane Type-C kablosu çıkabilirmiş ama onu da pek takmadım telefonumun şarj soketi Type-C olduğu için, onun dışında hiçbir eksisi yok mükemmel kulaklık.

Hocam hala 450₺ bandında sizce alınır mı aslında aklımda Lenovo LP1S vardı bu bütçelere çıkmak istemiyordum ama olumsuz çok yorum gördüm sizin incelemenizden sonra biraz baktım da F/P gibi.

Hocam hala 450₺ bandında sizce alınır mı aslında aklımda Lenovo LP1S vardı bu bütçelere çıkmak istemiyordum ama olumsuz çok yorum gördüm sizin incelemenizden sonra biraz baktım da F/P gibi.
Alınır hocam. Tam bir fiyat performans cihaz, ben hala kullanıyorum ve çok memnunum.

Yakında yeni YouTube videosu gelecek, konusu; Oppo Enco Buds W12 (nam-ı diğer BUDS) ile Oppo Enco Buds 2 karşılaştırması olacak . Şimdiden hazırlanın kargom geldiği gibi karşılaştırma videosu paylaşacağım saygılar...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…