Oppo Reno Z vs Xiaomi Mi 9T vs Redmi Note 8 Pro

• Konuyu başlatan Wave
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2.489

Wave

Hectopat
Yaklaşık 2013'ten beri kullandığım Samsung S4'ümü Wi-Fi modülününde çalışmamasıyla yenilemeye karar verdim. Çok fazla oyun oynamasam da, hem oyun oynadığımda hem de dizi izlemek için veya kamerasını kullandığımda özelliklerinin iyi olmasını ve uzunca bir süre tekrar telefon almak istemem. Şu anlık 2-3 bin civarı telefon düşünüyorum. Ama daha düşük ya da daha yüksek fiyatlı önerilere de açığım. İlk başta P30 Lite ve A70 modelleri dikkatimi çekmişti. Ama Oppo ve Xiaomi'nin telefonlarını daha iyi buldum. Şu anlık aklımda Oppo Reno Z var. Eksik olarak RAM'ini ve sar değerini görüyorum. Ama vooc, AMOLED ekranını ve kamera performanslarını Xiaomi telefonlardan önde görüyorum. Sizce nasıl bir tercih yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sorun yaşamadım. Oynadığım oyunlarda Clans Of Clans gibi.. çok yormuyor. Reno serisi alır. Ama ne zaman alır bilmem. Oppo Reno ilk alan telefonlardan olucak. Reno2 Z ile aynı işlemciyi kullanıyor Reno Z. Her türlü alır.

Ben sorun yaşamadım. Oynadığım oyunlarda Clans Of Clans gibi.. çok yormuyor. Reno serisi alır. Ama ne zaman alır bilmem. Oppo Reno ilk alan telefonlardan olucak. Reno2 Z ile aynı işlemciyi kullanıyor Reno Z. Her türlü alır.

Gördüğün eksik noktaları neler? Kamera performansını nasıl buluyorsun? Sanırım yapay zeka desteği yok bir eksiğini hissediyor musun?

Gördüğün eksik noktaları neler? Kamera performansını nasıl buluyorsun? Sanırım yapay zeka desteği yok bir eksiğini hissediyor musun?
Ses açma kapatma tuşları biraz kalitesiz. Kamera şahane. İlk başta 48Mp çekmiyor onu ayarlıyorsun. Telefonun çok özelliği var kullanmasını bilene. Ön kameraya güncelleme gelse iyi olucak. Baya iyi çekiyor ama bazen ışıkla ilgili sıkıntısı oluyor. Kamerada yapay zeka var sanırım. İç mekan, gece, makro çekim diye yazıyor. Ortamları algılıyor. Şimdi dışarıya çıkacam %24 şarj var. Hiç kafaya takmıyorum :D Ben memnunum iyiki almışım. Kutu içeriğinden ekran koruyucu jelatininden hızlı şarj aletine kadar her şey çıkıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı