Optic switch klavyeden normal switch klavyeye geçmek mantıklı mı?

Bence iyi yapmışsınız hocam, tuşların eksikliğini hissedeceğinizi düşünmüyorum. Ben de %75 klavye kullanıyorum zaten. Mesela %75 de print screen falan yok ama ben "end" tuşuna atadım print screeni. O yüzden sorun olmuyor mesela. Sizde kullanmadığınız tuşlar yerine atama yapabilirsiniz.

Bence iyi yapmışsınız hocam, tuşların eksikliğini hissedeceğinizi düşünmüyorum. Ben de %75 klavye kullanıyorum zaten. Mesela %75 de print screen falan yok ama ben "end" tuşuna atadım print screeni. O yüzden sorun olmuyor mesela. Sizde kullanmadığınız tuşlar yerine atama yapabilirsiniz.
Switch kalitesi olarak iyi diyorsunuz. Switch sesi nasıl acaba v87 gibi mi biliyor musun?

Hocam ürünün videosu vardı sattıkları kısımda, oradan bir göz atabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ama ondan farklı bir video daha koyayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam ürünün videosu vardı sattıkları kısımda, oradan bir göz atabilirsiniz.

ama ondan farklı bir video daha koyayım.

Hocam 5075b bissürü modelleri var aralarında ki fark ne biliyor musunuz? Fiyatlarıda değişiyor o yüzden sordum.

Valla sevinirim hocam. Hatta kullandıktan sonra deneyimlerinizi de paylaşabilirsiniz isterseniz.
Tamamdır hocam.

Valla sevinirim hocam. Hatta kullandıktan sonra deneyimlerinizi de paylaşabilirsiniz isterseniz.
Hocam şu bilgide şimdi geldi. (Edinilen son bilgiye göre Darmoshark TOP87 modelinin beyaz renk versiyonunda huano matcha green V2 switchler kullanılmaktadır.) soran olursa bilgilendirirsiniz.

Hocam 1 hafta sonra size nasıl ulaşabilirim oturduğum şehirden dolayı 1 haftayı bulur klavyenin gelmesi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı