- Makaleler
- 1
Rica ederim hocam, siz benim yorumlara fazla bakmadan keyfinize göre seçinTamamdır hocam. Teşekkür ederim emeğiniz için.
Sonra içinizde kalır
Rica ederim hocam, siz benim yorumlara fazla bakmadan keyfinize göre seçinTamamdır hocam. Teşekkür ederim emeğiniz için.
Hocam akko 5075b aldım sizce iyi mi yaptım?Rica ederim hocam, siz benim yorumlara fazla bakmadan keyfinize göre seçin
Sonra içinizde kalır![]()
Bence iyi yapmışsınız hocam, tuşların eksikliğini hissedeceğinizi düşünmüyorum. Ben de %75 klavye kullanıyorum zaten. Mesela %75 de print screen falan yok ama ben "end" tuşuna atadım print screeni. O yüzden sorun olmuyor mesela. Sizde kullanmadığınız tuşlar yerine atama yapabilirsiniz.Hocam akko 5075b aldım sizce iyi mi yaptım?
Switch kalitesi olarak iyi diyorsunuz. Switch sesi nasıl acaba v87 gibi mi biliyor musun?Bence iyi yapmışsınız hocam, tuşların eksikliğini hissedeceğinizi düşünmüyorum. Ben de %75 klavye kullanıyorum zaten. Mesela %75 de print screen falan yok ama ben "end" tuşuna atadım print screeni. O yüzden sorun olmuyor mesela. Sizde kullanmadığınız tuşlar yerine atama yapabilirsiniz.
Hocam ürünün videosu vardı sattıkları kısımda, oradan bir göz atabilirsiniz.
ama ondan farklı bir video daha koyayım.
Hocam kasa ve yazılım olarak hepsi aynı. İçlerinde sadece renk,keycapler, bide switchleri değişiyor modelden modele.Hocam 5075b bissürü modelleri var aralarında ki fark ne biliyor musunuz? Fiyatlarıda değişiyor o yüzden sordum.
Anladım. Sağolun hocam. Kendinize iyi bakın. Ürün gelince sizi bilgilendirim mi?Hocam kasa ve yazılım olarak hepsi aynı. İçlerinde sadece renk,keycapler, bide switchleri değişiyor modelden modele.
Valla sevinirim hocam. Hatta kullandıktan sonra deneyimlerinizi de paylaşabilirsiniz isterseniz.
Tamamdır hocam.Valla sevinirim hocam. Hatta kullandıktan sonra deneyimlerinizi de paylaşabilirsiniz isterseniz.
Hocam şu bilgide şimdi geldi. (Edinilen son bilgiye göre Darmoshark TOP87 modelinin beyaz renk versiyonunda huano matcha green V2 switchler kullanılmaktadır.) soran olursa bilgilendirirsiniz.Valla sevinirim hocam. Hatta kullandıktan sonra deneyimlerinizi de paylaşabilirsiniz isterseniz.
Hocam 1 hafta sonra size nasıl ulaşabilirim oturduğum şehirden dolayı 1 haftayı bulur klavyenin gelmesi.Valla sevinirim hocam. Hatta kullandıktan sonra deneyimlerinizi de paylaşabilirsiniz isterseniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.