Yüksek ihtimal dediğiniz gibi daha çok satıldığı için dikkat çekiyor, bir de bu konulardaki kişiler de amazondan falan almıştır zamanında yüksek ihtimal. Gaminggen o zamanlarda satmıyordu.fun60 evet hocam boyut en azından yön tuşlarının olmaması + olarak HE'nin hissi ve tuş sesinden dolayı
Akko 5075b için switch önerisi
Merhaba, klavyem için önerebileceğiniz switch var mıdır? Klavyenin kendi switchlerini kullanıyorum ve bazıları sağlıklı çalışmıyor. Şimdiden teşekkürler.www.technopat.net Akko 5075B Plus için Switch önerisi
Bundan birkaç ay önce Akko 5075B Plus satın almıştım fakat bazı Switch'ler ya iki kere basıyor ya da ilk seferde basmıyor. Yedek Switch'ler ile değiştire değiştire kullandım fakat yedek Switch'ler de bitti. Örneğin E tuşu, yedek Switch'lerle birkaç kez değiştirdim fakat hala aynı şeyi yapıyor...www.technopat.net
büyük ihtimal baya yaygın bir durum gibi hocam bu belki çok adet satıldığı için sorunlar daha çok dikkat çekiyor da olabilir. F75'ler gibi
Yurt içinde vgn a75 var sanırım. Ürün hakkında çok bilgim yok, outemu switch kullanıyor ama sırf onun için ürünü de kötülemem. O yüzden biraz inceleme ve yorumlara bakmanızı öneririm. Wraithin kendi sitesindeki yorumları dikkate almayın, kötü bir yorum gelince zaten göstermedikleri için pek objektif olacağını sanmam. Onun haricifun60 evet hocam boyut en azından yön tuşlarının olmaması + olarak HE'nin hissi ve tuş sesinden dolayı
ajazz'a bakacağım hocam 680max dışında bakmamıştım.Yüksek ihtimal dediğiniz gibi daha çok satıldığı için dikkat çekiyor, bir de bu konulardaki kişiler de amazondan falan almıştır zamanında yüksek ihtimal. Gaminggen o zamanlarda satmıyordu.
Yurt içinde vgn a75 var sanırım. Ürün hakkında çok bilgim yok, outemu switch kullanıyor ama sırf onun için ürünü de kötülemem. O yüzden biraz inceleme ve yorumlara bakmanızı öneririm. Wraithin kendi sitesindeki yorumları dikkate almayın, kötü bir yorum gelince zaten göstermedikleri için pek objektif olacağını sanmam. Onun harici
ajazz klavyeleri vardı.
AJAZZ AK680 MAX Flagship Edition 68-Key Top Structure Wired Mechanical Keyboard with 8K Polling Rate RGB Backlight for Gaming and Office
AJAZZ AK680 MAX HE Wired Keyboard Quick trigger reset Gaming Low Latency Aluminiumalloy positioning plate 16 million colours RGB backlight Fult key hot-swap Web/App Dual Drive.0.125ms Ultra-low latency 8000Hz Return rate, Latency can be as low as 0.125ms Gaming with '0' Latency.Dynamic key range...ajazzbrand.com
AJAZZ AK820 MAX PLUS Mechanical Keyboard TFT colour screen 8000 mAh ba
AJAZZ AK820 MAX PLUS Mechanical Keyboard 0.85 colour screen + volume knob (upgraded with customised switch bodies) Stable switchSmooth hand feeling Customised switch You'll feel just the right amount of comfort and precision with every keystrokeajazzbrand.com
AJAZZ ALUX68 HE Series Full Aluminum Keyboard
AJAZZ is committed to creating a leading computer peripheral brand. It actively promotes diversification and globalization, advocating for a more comprehensive, cutting-edge, and stylish youthful lifestyleajazzbrand.com
Normalde gümrükten geçmez ama bu sitede faturada düşük gösterip geçiriyorlar diye biliyorum. Bazı siteler yapıyor böyle.
@ozguven_askim hocam siz almıştınız diye hatırlıyorum ajazz brand'tan. Konu hakkında daha bilgilisinizdir.
Jin01 nasıldır?
Valla hocam kalite olarak çok farkı olduğunu sanmıyorum ama ben de dracula switchle ilgili hiç sorun görmedim. Yellow da çok sorun olması genel olarak yellow switch modelleri daha çok satılıyor ondan olabilir. Diğer bir seçenek de dracula switch diğer modellere göre biraz daha yeni çıkan bir switch olduğu için belki yeni çıkanlarda düzeltmişlerdir ama bana birincisi daha mantıklı geliyor. Yine de dediğim gibi forumlarda hiç gaming genden alıp çift tıklama sorunu yaşayan görmedim henüz.5075 alacak olursak da dracula switch daha iyi gibi geldi yellow göre hem de yellowda daha çok sorun var gibi doğru mudur?
En mantıklısı ajazz HE almak gibi. 820 max he ve alux 68he güzel gibi özellikle aquarius switch güzelmiş.AKKO JIN01 Santorini RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
JIN01 Santorini, bluetooth 5.0, çoklu bilgisayar 2.4Ghz (bir alıcı ile) ve kolay geçişli kablolu Type-C modları aracılığıyla birden fazla cihaza bağlanabilir.www.gaming.gen.tr
Bahsettiğiniz model buysa iyidir hocam tabi %65 size uygunsa. Rosewood switchleri benim de çok hoşuma gidiyor ama ışıkları biraz emiyor, yani ışık geçirgenliği çok iyi değil switchlerin ama bence sırf sesi için bile alınır.
Valla hocam kalite olarak çok farkı olduğunu sanmıyorum ama ben de dracula switchle ilgili hiç sorun görmedim. Yellow da çok sorun olması genel olarak yellow switch modelleri daha çok satılıyor ondan olabilir. Diğer bir seçenek de dracula switch diğer modellere göre biraz daha yeni çıkan bir switch olduğu için belki yeni çıkanlarda düzeltmişlerdir ama bana birincisi daha mantıklı geliyor. Yine de dediğim gibi forumlarda hiç gaming genden alıp çift tıklama sorunu yaşayan görmedim henüz.
En mantıklısı Ajazz he almak gibi. 820 Max he ve alux 68he güzel gibi özellikle aquarius switch güzelmiş.
@ozguven_askim hocam Ajazz Brand ve Store 2site var hangisinden nasıl almak lazım? Yardımcı olur musunuz kaç gündür klavye bakıyordum.
Wireless evet. Kaç gün sürdü acaba gelmesi bir de alux 68he mi aldınızHocam @enzyyx bana demişti ajazzstore Epomaker'e ait bir site ama ajazzbrand ajazza ait. Bir de Ajazz'dan almaya çalıştım ilkinde ben ama sadece PayPal ile çalışıyor PayPal da Türkiye'de yasak.
Ajazzbrandtan aldım bir sorun olmadı.
Alux 68he daha iyi sanırsam, bir de wirelessmi o model?
Wireless evet. Kaç gün sürdü acaba gelmesi bir de alux 68he mi aldınız.
Wireless evet. Kaç gün sürdü acaba gelmesi bir de alux 68he mi aldınız.
En mantıklısı Ajazz he almak gibi. 820 Max he ve alux 68he güzel gibi özellikle aquarius switch güzelmiş.
820max he için wireless demiştim. Evet alux68 he kablolu.Wireless olduğuna emin misiniz? Alux68 modelinin Wireless versiyonunu görmedim.
Aquarius yerine kotec öneririm, magnetik değerleri daha yüksek. 820 Max he ise ilk model olduğu için bazı problemleri bulunuyor.
820Max he için Wireless demiştim. Evet alux68 he kablolu.
Ajazz'dan ne önerirsiniz peki? Alux68 ve 820Max he aluminyum. Manyetikleri nasıl Ajazz'ın FUN60 Pro'ya göre.