Discord'dan mesaj attım. Dönüş yapmasını bekliyorum.Harbi hocam referans müşteriyi ne zaman çağıracaksınız acaba?
Bu 4 müşteri aynı gün içerisinde geldi.Evet 11 ay sonra sırada 4 müşteri gerçekten büyük başarı.![]()
Fiyatı paylaşmasam başkaları, paylaşsam başka kullanıcılar şikayet ediyor.@SadeceBirİnsanAHuman
-İnsanlara fiyat bilgisini senle iletişime geçince vermen lazım(Özelden geçerse daha iyi olur normalde hiç fark etmez de neyse). Müşteri almak istemez o zaman.
@SadeceBirİnsanAHuman hocam ben işletim sistemimi varsayilan ayarlarda kullanıyorum sizin yaptığınız işleme de saygı duyuyorum ancak bu konu troll konusuna döndü sizin amacınız ihtiyacı olana bu işlemi zorla değil isterse yapmanız için açtınız sizi anlıyorum ancak konu amacından çıktı.
Bu 4 müşteri aynı gün içerisinde geldi.
Her konuda haklılar diye bir şey yok. Özelden iletişime geçince de verebilirsiniz. O satıcının tercihidir her zaman.Buradan paylaşmayınca şikayet ediyorlar.
Hayır, sizi doğru anladım.@SadeceBirİnsanAHuman hocam beni yanlış anlamadınız değil mi?
Bir müşteri kolay kolay bulunmuyor. Pazarlama taktiği ile müşteriler böyle çekilir. Müşteri sayısını küçümsemeyin.Ücretsiz olduğunu duyunca gelmiş olmasınlar?
11 ay sonunda bugün ücretsiz yaptınız ve 4 müşteri oldu ücretsiz olmasına rağmen çok çok az 4 müşteri.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.