- Makaleler
- 12
Discord üzerinden bizimle iletişime geçin. Ayrıca şu anda ücretsiz hizmet almak isteyen 4 müşteri sırada var. Seninle beraber 5 oldu.@SadeceBirİnsanAHuman bakabilir misiniz?
Discord üzerinden bizimle iletişime geçin. Ayrıca şu anda ücretsiz hizmet almak isteyen 4 müşteri sırada var. Seninle beraber 5 oldu.@SadeceBirİnsanAHuman bakabilir misiniz?
Discord üzerinden bizimle iletişime geçin. Ayrıca şu anda ücretsiz hizmet almak isteyen 4 müşteri sırada var. Seninle beraber 5 oldu.
Mucosoft#2639Peki Discord adresiniz?
Discord'um yok. Başka nereden ulaşabilirim? Buradan olur mu?Discord üzerinden bizimle iletişime geçin. Ayrıca şu anda ücretsiz hizmet almak isteyen 4 müşteri sırada var. Seninle beraber 5 oldu.
@Dr Drake Ramoray, bizden hizmet aldı. Kendi değerlendirmesini yapabilir.
Sistemi analiz ettim ve kendisinin işletim sistemini temiz kullandığını gördüm. Ayrıca CPU modeli oldukça düşük olduğu için bu sisteme Windows 10 kurmak da bize göre hata. Biz daha iyi bir performans için böyle bir sisteme daha düşük bir işletim sistemi öneririz. Yine de elimizden geleni yapıp performansı bir miktar arttırdık.
@Dr Drake Ramoray hocam ne düşünüyorsunuz bu hizmet hakkında? Bu arada @SadeceBirİnsanAHuman biraz üstüne gitmiş olabilirim, kusura bakma. İyi çalışmalar dilerim.@K0rkhood, bizden hizmet aldı. Kendi değerlendirmesini yapabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.