Ücretli Optimizasyon danışmanlık hizmeti

Bazı arkadaşlar, eleştiri yapıp durmuş, herhangi bir kimse bunu almak zorunda değil ya da bu adam bu hizmeti alması için herhangi bir kimseye baskı yapmıyor, lütfen anlayın artık şunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Dr Drake Ramoray, bizden hizmet aldı. Kendi değerlendirmesini yapabilir.

Sistemi analiz ettim ve kendisinin işletim sistemini temiz kullandığını gördüm. Ayrıca CPU modeli oldukça düşük olduğu için bu sisteme Windows 10 kurmak da bize göre hata. Biz daha iyi bir performans için böyle bir sisteme daha düşük bir işletim sistemi öneririz. Yine de elimizden geleni yapıp performansı bir miktar arttırdık.

@Dr Drake Ramoray, bizden hizmet aldı. Kendi değerlendirmesini yapabilir.

Sistemi analiz ettim ve kendisinin işletim sistemini temiz kullandığını gördüm. Ayrıca CPU modeli oldukça düşük olduğu için bu sisteme Windows 10 kurmak da bize göre hata. Biz daha iyi bir performans için böyle bir sisteme daha düşük bir işletim sistemi öneririz. Yine de elimizden geleni yapıp performansı bir miktar arttırdık.

Hocam kuzenimin sistemi var Celeron B830 8 GB RAM SSD var Windows 11 kurulu sence o sistem için Windows 11 hata mi? İyi çalışmalar.

Hocam işlem sonrası sistemde herhangi bir değişiklik olmadı. Bunun sebebinin bir kısmı da benim sistemimle alakalı. Windowslar arasında sadece Windows 10 ve üzeri Windowsları destekliyor. Ama sistem Windows 10 da tam performans veremiyor. Yani tek çözüm Linuxa gecmek ama ben de linux sistemleri sevmiyorum. Yani yavaş ve kasan bir Laptopa mahkumum. Ama sizde işlemler işe yarar mı bilmem. Denemeniz lazım. Ama arkadaşın yaptığı işlemlerin çoğu youtube ve diğer blog sayfalarında paylaşılan şeyler. Kısa bir araştırma ile kendinizin de aynı işlemleri yapabileceģinizi düşünüyorum. Yine de @SadeceBirİnsanAHuman a teşekkur ediyorum. En azından uğraştığı için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı