Ücretli Optimizasyon danışmanlık hizmeti

Yani hocam bence bu iş boş iş benim görüşüm bu. Kat kat onlarca kat vs böyle şeyler yok hocam onlarca kat arttıramazsın. Kendini de yırtsan ağzınla kuş değil kartalda tutsan olmaz yani.
Eğer kullanıcı, sistemi temiz kullanmıyorsa yani her önüne geleni yükleyip arka planda çok şey çalıştırıyor ise performans ciddi oranda artış yaşar. Microsoft hizmetlerini de devre dışı bıraktın mı akıcı bir sistem ile karşılaşırsın.

Eğer kullanıcı, sistemi temiz kullanmıyorsa yani her önüne geleni yükleyip arka planda çok şey çalıştırıyor ise performans ciddi oranda artış yaşar. Microsoft hizmetlerini de devre dışı bıraktın mı akıcı bir sistem ile karşılaşırsın.

İşte o kat kat olmuyor bir tık oluyor onu demeye çalışıyorum.

İşte o kat kat olmuyor bir tık oluyor onu demeye çalışıyorum.
Bu durum sisteme bağlı. İstersen test et. Özellikle sistemi güçlü olmayanlar ciddi fark görür. Bunu kendimiz test ettik. Discord'da bir kullanıcı yardım istedi. Sonuçlar muazzam idi. Kendisi hesap şifresini unuttuğu için giriş yapamadı. Discord'a gelirsen ancak o şekilde seni onunla tanıştırabilirim. Yeni hesap açsa sanırım buraya yazamaz.

Bu durum sisteme bağlı. İstersen test et. Özellikle sistemi güçlü olmayanlar ciddi fark görür. Bunu kendimiz test ettik. Discord'da bir kullanıcı yardım istedi. Sonuçlar muazzam idi. Kendisi hesap şifresini unuttuğu için giriş yapamadı. Discord'a gelirsen ancak o şekilde seni onunla tanıştırabilirim. Yeni hesap açsa sanırım buraya yazamaz.

Hesap şifresini unuttuysa burada konuya dahil ise buraya gelebilir.

Hesap şifresini unuttuysa burada konuya dahil ise buraya gelebilir.
Konuya dahil olamaz. Nasıl olacak?

Şu konuyu hala diriltme çabanız ne tamam arkadaşım almayan almasın alan da alsın artık bizi ilgilendirmiyor, gereken uyarıları yaptığımızı düşünüyorum forum olarak.

Hocam bizim eski bir laptop var. Tam model hatırlamıyorum. Ama sadece 215 mb rami var. Buna neler yapabiliriz ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı