- Makaleler
- 1
Daha fazla
Onları ben tuz ettim zate. Peki chromium hakkında bie fikriniz var mı?.tmp uzantılı dosyalar temporary yani geçici dosyalardır. Muhtemelen tarayıcının veya başka bir yazılımın önbelleklediği dosyalar bunlar.
Google Chrome'nin farklı bir versiyonu.Onları ben tuz ettim zate. Peki chromium hakkında bie fikriniz var mı?
Ben bahsettiğim dosya nedir diyorum. Google chrome un farklı versiyonu değil Google chrome da chromium yardımıyla yapıldı. Ama bunun virüs varyasyonlarıda var bu onlardan biri mi? Sorum buydu.Google Chrome'nin farklı bir versiyonu.
Panda free antivürüs ün lisansını beleşe getirmiştim indirip tarattım bir şey bulmadı ne kadar doğru sonuç veriyor bilmiyorum.Oladabilir, olmaya da bilir. Chromium, Chrome'un açık kaynak kodlu versiyonu. Bu belki bir virüstür, belki de altında Chromium yatan bir yazılımın paket bağımlılığıdır.
Evet yapıyorum. Şuan son sürümde.Gezdiğin sitelerin geçici dosyaları olabilir mesela... Konumu nerede, onu belirt. Ayrıca cihazına düzenli güncelleme yapıyor musun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.