Orhangazi Anadolu Lisesi Nasıldır?

Meslek bölümünde misin? Anadolu zannettim. Omg. Bro Yüce Tanrı senin yanında olsun. Allah kurtarsın. Ben de dedim bu çocuk herhalde anadolu bloğundadır ama meslekteymişsin. Kardeşim ah kardeşim, vah kardeşim. Anadolu tarafı çok sakin ama meslek tarafı sanki karadeniz gibi. Hırçın dalgalar seni alır götürür.
O hırçın dalgalar içinde bende yüzüyorum ne yazık ki şu anda 12.bilişim sınıfındayım bir önceki okulumda bıçaklı kavgalar olmuştu ve 1 sene sınıfta kaldım, psikolojik etki yarattı ve okula gitmek istemedim, Orhangazi Anadolu Lisesine kayıt oldum her neyse sonuç olarak sınıftaki kişilerden 1 yaş büyüğüm. Okulumu bitirmeme az kaldığı için mutluyum ve hayatıma devam ediyorum.
Not:Sorusu olan yazabilir.

Yıllar sonra gelen mesaj:
Hocam ne yaptınız? Durumlar nedir?
Hocam 1 yıl okudum ardından nakil aldırdım direk. Yakınsan tercih edebilirsin, onun dışında tercih etmeni önermiyorum. Her çıkışta bir kavga, okul içersinde düzensizlik. Bira falan içiyorlardı tuvalette, leş gibi kokuyordu kolidorlar falan. Her okulda vardır eminim ama, OGAL'de çok ayrıydı. AUAL'e nakil oldum ordan, yakınsa bile tavsiye etmiyorum OGAL'i.

Edit: Bu arada yıllar ne çabuk geçmiş yahu, bu sene üniversite sınavına hazırlanacağım. Şaka gibi.

Hocam 1 yıl okudum ardından nakil aldırdım direk. Yakınsan tercih edebilirsin, onun dışında tercih etmeni önermiyorum. Her çıkışta bir kavga, okul içersinde düzensizlik. Bira falan içiyorlardı tuvalette, leş gibi kokuyordu kolidorlar falan. Her okulda vardır eminim ama, OGAL'de çok ayrıydı. AUAL'e nakil oldum ordan, yakınsa bile tavsiye etmiyorum OGAL'i.

Edit: Bu arada yıllar ne çabuk geçmiş yahu, bu sene üniversite sınavına hazırlanacağım. Şaka gibi.
Hocam, ne yaptınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı