Evet.Yaptım. Origin Access i aldıktan sonra 2 adımlı doğrulamayı iptal edebilecek miyim?
Evet.Yaptım. Origin Access i aldıktan sonra 2 adımlı doğrulamayı iptal edebilecek miyim?
Peki neden iptal edeceksin? Sonuçta güvenlik amacıyla yapılan bir eylem.Yaptım. Origin Access i aldıktan sonra 2 adımlı doğrulamayı iptal edebilecek miyim?
Kütüphanemize tanımlanıyor de mi?Peki neden iptal edeceksin? Sonuçta güvenlik amacıyla yapılan bir eylem.
6 dk. önce bitti. Belki İngiltere saati esas alındığı için halen vakit olabilir. Denemekte fayda var.Bitti mi şu an ?
Gün içerisinde göreceğiz. ''Eğer tanımlanmazsa birkaç gün bekleyiniz.'' diye sitelerinde açıklamaları var.Kütüphanemize tanımlanıyor de mi?
Çünkü Origin hesabımda Steam veya Uplay deki gibi değerli bir şey yok. Plati.ru dan aldığım hesaplar ve kendi hesabım arası geçiş yaparken uğraşmak istemiyorum.Peki neden iptal edeceksin? Sonuçta güvenlik amacıyla yapılan bir eylem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.