Nerede yazıyor?1 Kasım itibari ile hesaplara tanımlanacak, eğer ücretsiz aylığı alamazsanız bir kaç gün bekleyin diyor.
Nerede yazıyor?1 Kasım itibari ile hesaplara tanımlanacak, eğer ücretsiz aylığı alamazsanız bir kaç gün bekleyin diyor.
Nerede yazıyor?
Kaynak neresi onu merak ettim.Ya şimdi İngilizce metni atarım ona da uyarı verirler. Saçma sapan şeylere uyarı alıyoruz.
Muhtemelen olur. İngiltere yerel saatine göre hazırlanmıştır.Biraz geç kaldık ama bakalım yaptık.
Bu sayfada ki ''GET A MONTH OF ORIGIN ACCESS'' altında ki satırda Origin Access'in nasıl tanımlanacağına değiniyor.Nerede yazıyor?
Tamam şimdi gördüm, teşekkürler.Bu sayfada ki ''GET A MONTH OF ORIGIN ACCESS'' altında ki satırda bu konuya değiniyor.
Kaynak neresi onu merak ettim.
Biraz geç kaldık ama bakalım yaptık.
Bende yaptım ama olup olmadığını nasıl görücem ?
EA'nın kendi sitesinde yazıyor.
You’ll get your month of Origin Access Basic starting on or after November 1, 2019. If you don’t get your free* month right away, please wait a few days.
Halihazırda bilgisayarınızda Origin yüklüyse ve iki adımlı koruma açıksa alıyorsunuz. Yok değil de yeni yaptıysanız yine alırsınız. Sadece hemen gelmeyebilir. Bir kaç gün beklemeniz gerekiyor. Er yada geç tanımlanıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.