T TheJOK3R Centipat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 624 Makaleler 1 1 Kasım 2019 #11 saY dedi: Yaptım. Origin Access i aldıktan sonra 2 adımlı doğrulamayı iptal edebilecek miyim? Genişletmek için tıkla... Evet.
saY dedi: Yaptım. Origin Access i aldıktan sonra 2 adımlı doğrulamayı iptal edebilecek miyim? Genişletmek için tıkla... Evet.
lordRago Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 1.301 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek lisans öğrencisi 1 Kasım 2019 #12 saY dedi: Yaptım. Origin Access i aldıktan sonra 2 adımlı doğrulamayı iptal edebilecek miyim? Genişletmek için tıkla... Peki neden iptal edeceksin? Sonuçta güvenlik amacıyla yapılan bir eylem.
saY dedi: Yaptım. Origin Access i aldıktan sonra 2 adımlı doğrulamayı iptal edebilecek miyim? Genişletmek için tıkla... Peki neden iptal edeceksin? Sonuçta güvenlik amacıyla yapılan bir eylem.
T TheJOK3R Centipat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 624 Makaleler 1 1 Kasım 2019 #13 lordRago dedi: Peki neden iptal edeceksin? Sonuçta güvenlik amacıyla yapılan bir eylem. Genişletmek için tıkla... Kütüphanemize tanımlanıyor de mi?
lordRago dedi: Peki neden iptal edeceksin? Sonuçta güvenlik amacıyla yapılan bir eylem. Genişletmek için tıkla... Kütüphanemize tanımlanıyor de mi?
Batina Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 4.919 Çözümler 9 1 Kasım 2019 #14 Bitti mi şu an ?
T TheJOK3R Centipat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 624 Makaleler 1 1 Kasım 2019 #15 Batina dedi: Bitti mi şu an ? Genişletmek için tıkla... 6 dk. önce bitti. Belki İngiltere saati esas alındığı için halen vakit olabilir. Denemekte fayda var.
Batina dedi: Bitti mi şu an ? Genişletmek için tıkla... 6 dk. önce bitti. Belki İngiltere saati esas alındığı için halen vakit olabilir. Denemekte fayda var.
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 1 Kasım 2019 #16 Aktif olduğunu nasıl anlayacağız acaba ? Try free now diyo mesela bu demo için mi yoksa
T TheJOK3R Centipat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 624 Makaleler 1 1 Kasım 2019 #17 Nerede yazıyor?
lordRago Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 1.301 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek lisans öğrencisi 1 Kasım 2019 #18 TheJOK3R dedi: Kütüphanemize tanımlanıyor de mi? Genişletmek için tıkla... Gün içerisinde göreceğiz. ''Eğer tanımlanmazsa birkaç gün bekleyiniz.'' diye sitelerinde açıklamaları var.
TheJOK3R dedi: Kütüphanemize tanımlanıyor de mi? Genişletmek için tıkla... Gün içerisinde göreceğiz. ''Eğer tanımlanmazsa birkaç gün bekleyiniz.'' diye sitelerinde açıklamaları var.
saY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 1.668 Çözümler 5 1 Kasım 2019 #19 lordRago dedi: Peki neden iptal edeceksin? Sonuçta güvenlik amacıyla yapılan bir eylem. Genişletmek için tıkla... Çünkü Origin hesabımda Steam veya Uplay deki gibi değerli bir şey yok. Plati.ru dan aldığım hesaplar ve kendi hesabım arası geçiş yaparken uğraşmak istemiyorum.
lordRago dedi: Peki neden iptal edeceksin? Sonuçta güvenlik amacıyla yapılan bir eylem. Genişletmek için tıkla... Çünkü Origin hesabımda Steam veya Uplay deki gibi değerli bir şey yok. Plati.ru dan aldığım hesaplar ve kendi hesabım arası geçiş yaparken uğraşmak istemiyorum.
Oğuz Yalçın Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 285 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2019 #20 1 Kasım itibari ile hesaplara tanımlanacak, eğer ücretsiz aylığı alamazsanız bir kaç gün bekleyin diyor.
1 Kasım itibari ile hesaplara tanımlanacak, eğer ücretsiz aylığı alamazsanız bir kaç gün bekleyin diyor.