Bonus karttan alsam 75TL den fazla çekmez değil mi? Eğer öyleyse alacağım..
Fazla çekebilir euro tam olarak 7.45 tl bf1 ise 10 eur.Bonus karttan alsam 75TL den fazla çekmez değil mi? Eğer öyleyse alacağım..
Yani 80TL falan olmaz değil mi ben direkt kuru çevirip çekmesini istiyorum...Fazla çekebilir euro tam olarak 7.45 tl bf1 ise 10 eur.
Bankanıza bakın euro'yu kaç tl ye satıyorlarYani 80TL falan olmaz değil mi ben direkt kuru çevirip çekmesini istiyorum...
Mobil uygulamasından gözükürNasıl bakacağım?
Sanırım sitesinden buldum euro için 22 mayıs tarihinde 7,691319tl yazıyo yani şimdi alsam 77tl ye mi gelir? (Uygulamada döviz çeviriciden baktım tam 75,75TL çıktı.)Mobil uygulamasından gözükür
Hayır olmaz. Oyunun standart sürümünü bonus kart ile aldım 5 Euro'nun TL karşılığının sadece 20 veya 25 kuruş fazlasınız çekti. Sizinki 75-76 arası olur.Yani 80TL falan olmaz değil mi ben direkt kuru çevirip çekmesini istiyorum...
Üstteki mesajımı okudunuz mu bilmiyorum ama teşekkür ederim.Hayır olmaz. Oyunun standart sürümünü bonus kart ile aldım 5 Euro'nun TL karşılığının sadece 20 veya 25 kuruş fazlasınız çekti. Sizinki 75-76 arası olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.