Origin BF1 satın alma

28 Nisan Euro kuru TCMB verilerine göre 7.6014 TL. 4.99 Euro için de yaptığım ödeme bu şekilde. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Eki Görüntüle 570867
Çok teşekkür ederim, bir de kartınızı sorabilir miyim? (Bu arada ps4 te artık oyunun ustası olduğumu düşünerek size şunu söylemek isterim ki keşke revolution alsaydınız çünkü bir sürü harita ve silah içeriyo. Hele fransız dlc'sinde Fort de Vaux diye bir harita var, çoğu kişinin favorisi. Operasyon sırasında bomba yağmuruna hayran olmamak elde değil 😍😂)

Çok teşekkür ederim, bir de kartınızı sorabilir miyim? (Bu arada ps4 te artık oyunun ustası olduğumu düşünerek size şunu söylemek isterim ki keşke revolution alsaydınız çünkü bir sürü harita ve silah içeriyo. Hele fransız dlc'sinde Fort de Vaux diye bir harita var, çoğu kişinin favorisi. Operasyon sırasında bomba yağmuruna hayran olmamak elde değil 😍😂)
Ben PC’de oyuna daha yeni başladım tahminen 20 saat falan oldu ve şimdilik en iyi oynadığım operasyon oil of empires diğer haritalar en azından şimdilik bir anlam ifade etmiyor silah konusunda ise kullandığım silahlar şimdilik yeterki lazım olursa zaten oyun içi para ile alıyorum ama revolution’u almadığıma pişman değilim diyemeyeceğim. Yazın almayı düşünüyorum revolution’u, oyunu aldıktan sonra paketin fiyatının düşmemesi de bir acayip ama olsun :) Ha bu arada alışverişi de fotoğraftaki kart ile yaptım.
894929EC-08CD-4BC4-871B-590398D422BD.jpeg

Ben PC’de oyuna daha yeni başladım tahminen 20 saat falan oldu ve şimdilik en iyi oynadığım operasyon oil of empires diğer haritalar en azından şimdilik bir anlam ifade etmiyor silah konusunda ise kullandığım silahlar şimdilik yeterki lazım olursa zaten oyun içi para ile alıyorum ama revolution’u almadığıma pişman değilim diyemeyeceğim. Yazın almayı düşünüyorum revolution’u, oyunu aldıktan sonra paketin fiyatının düşmemesi de bir acayip ama olsun :) Ha bu arada alışverişi de fotoğraftaki kart ile yaptım. Eki Görüntüle 570901
Hocam benim kartta aynısı şansa bakın :D Bu arada sizde oyun olduğu için bir daha almanıza gerek yok, siz Premium Pass alsanız yeterlidir. Size bir sorum olacak, PC'de çok hileci var mı?

PC’de hileci var maalesef. Hatta DICE’ın kendi serverlarında sürekli 107-3 tarzı oynayan hileci olur mutlaka. Ama aktif adminli serverlar da var, onlarda hileye denk gelmedim ve mutlaka her aramada uygun server olduğundan sorunsuz oynanıyor. Her oyunda olduğu kadar hile var diyebiliriz.

PC’de hileci var maalesef. Hatta DICE’ın kendi serverlarında sürekli 107-3 tarzı oynayan hileci olur mutlaka. Ama aktif adminli serverlar da var, onlarda hileye denk gelmedim ve mutlaka her aramada uygun server olduğundan sorunsuz oynanıyor. Her oyunda olduğu kadar hile var diyebiliriz.
Hocam adminli server olduğu oyuna girmeden önce belli oluyo mu? (Valla PS4'te öyle bi olay olmadığı için bilmiyorum herkes bileğinin hakkıyla kill'ini alıyo.)

Hocam adminli server olduğu oyuna girmeden önce belli oluyo mu? (Valla PS4'te öyle bi olay olmadığı için bilmiyorum herkes bileğinin hakkıyla kill'ini alıyo.)

Sunucu ara kısmından bakınca sunucu isminin yanına Active Admin tarzından parantez açıyorlar genelde. Ama DICE’ın kendi serverları dışında hile oranı az bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı