Origin Bronze [Tekmoloji] RTX 3060 vs Tulpar T5 V20.3

Bütçe
16000-18000

suicideus

Femtopat
Katılım
23 Şubat 2022
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Aklıma takılan bir soruyu size de sormak istedim. Ben Origin Bronze [Tekmoloji] I i5 10400F RTX 3060 12GB DDR4 16GB 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bu linkteki bilgisayar ile Tulpar T5 V20.3 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bu linkteki laptop arasında kaldım. Kasadaki ekran kartı hosuma gitse de anakart gibi bazı parçalar hosuma gitmedi. Diğer taraftan da laptopun taşınabilirliği zaten başlı başına hoşuna gidiyor insanın.

Bu iki bilgisayar arasında tahmininizce devasa bir FPS farkı olur mu? Hangisi alınmalı? (Bu arada fiyat üzerinden kıyas yapmanıza gerek yok Monster'daki laptop bazı diğer satış sitelerinde 1000 lira daha ucuza satılabiliyor.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gezen biriysen benim de kullandığım T5 v20.3
Gezmeyen biriysen kasa kesin.
Laptobu araştırırken senin de bir çok mesajını görmüştüm o laptopla alakalı. Hala memnunsundur umarım. Gezen biriyim aynı zamanda da yazılımcıyım. Ama bu kadar para verip kasadan çok aşağıda bir verim alma korkusu var. O yüzden sormak istedim. Hızı ve oyunlardaki fps'i nasıl hiç ölçtünüz mü?
Taşınabilirlik ön planda değilse her zaman kasa tavsiye ederim. Upgrade için daha müsait ve ısınma sorunu daha kolay çözülebiliyor.
Sizce peki bu kasa hiçbir şey yükseltilmeden sitede verildiği default halinde yeterli mi?
 
Laptobu araştırırken senin de bir çok mesajını görmüştüm o laptopla alakalı. Hala memnunsundur umarım. Gezen biriyim aynı zamanda da yazılımcıyım. Ama bu kadar para verip kasadan çok aşağıda bir verim alma korkusu var. O yüzden sormak istedim. Hızı ve oyunlardaki fps'i nasıl hiç ölçtünüz mü?
Oldukça hızlı, sana önerim kasa al.
Ben yazın tamamen evde değilim kasa alırsam yazın oyunsuz kalırım :)
Ben de yazılım ve oyun diye aldım.

Kasa alırsan işlemciyi 11400F ve SSD'yi Samsung yap.

Sana kalmış, ben memnunum. Çok altında performans almazsın ama laptop ile kasanın %90 falan alırsın. Ciddi fark var ama yine de T5 v20.3 gayet yeterli cihaz.

Sana sorun olmazsa kasa al, şahsen kasa bana dert olurdu laptop aldım. Detaylı incelemeyi bu gün öğleden sonra forumda yayınlayacağım.
 
Son düzenleme:
Kasa daha iyi demedim, aradaki farkın çok yakın olduğunu göstermek için attım.
Yok anladım onu hocam.
Bence kasa daha iyi diyecektim.
Neyse ama laptopta ısınma var?
Tabii o laptop L5P veya MSI GE tarzı ise yok ama... Konusu edilen laptop Monster...
Hocam sizin MSI geldi mi? Memnun musunuz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ortalama 5FPS...
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı