Çözüldü Origin güncelleme hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alper_öz

Femtopat
Katılım
22 Haziran 2021
Mesajlar
20
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bazı EA oyunlarını Steam'den aldım, son birkaç gündür oyunlara girerken Origin güncellemesi tamamlandıktan sonra görüntüdeki hatayı alıyorum.
Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Aorgnn.png
 
Tamamen silip yükleyin.
hemen deniyorum
origin'i silip tekrar yükledikten sonra denedim. sildikten sonra yüklenmedi yine şu hatayı alıyorum. aynı sorunla karşılaşan bi kardeşimiz yardımcı olursa sevinirim. tekrar indirmeden önce avp + güvenlik duvarını kapatıp indirmeyi denedim sonuç yine aynı.
Adsız111.jpg

an itibarıyla modemi resetledim ardından güvenlik duvarı + avp devere dışı bırakıp tekrar origin i indirmeyi denedim sonuç yine hüsran. üst üste attığım ekran görüntüsündeki hatayı aldım konu güncel. origini silip tekrar yükle diyen arkadaşım en azından silmeden önce offline moda geçiş yapabiliyordum sildikten sonra tekrar yüklenmediği gibi oyunlara da giremiyorum. kısaca özeti sorun hala çözülmedi konu güncel, sorunu tam anlamıyla çözen varsayımda bulunmayan arkadaşlarımızın cevaplarını bekliyorum.
 
Son düzenleme:
@alper_öz Steam üzerinden oyna.
konunun başında belirttiğim gibi steam üzerinden bazı ea oyunları aldım bu oyunları steam'den açıtığım esnada origin hesabı devreye giriyor daha sonra oyuna giriş yapabiliyordum şuan origin güncellemesinde sorun yaşadığım için bu oyunlara giremiyorum. bidiğiniz bi yöntem varsa biraz detay verin origin kullanmadan steamle orginin ortak oyunlarına giriş yapmamın bi yolu olduğunu mu söylüyorsunuz ben mi yanlış anladım ? öyleyse rica ediyorum beni bu konuda aydınlatın origin olmadan steam üsrinden nasıl girerim
bugün origin'i tekrar indirmeyi denedim sorun çözüldü.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı