Çözüldü Origin hesabına Origin Client üzerinden giriş yapılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Admcevo

Kilopat
Hesabın bilgilerinden eminim internet tarayıcımla origin.com'a girip giriş yaptığımda giriyor fakat bilgisayar uygulamasında giriş yaptığımda

We're sorry, but we're having some technical difficulties. Please try again later.

diyor ve robot olmadığımı kanıtlamamı istiyor her şeyi yapsam da bir türlü giriş yapamadım hesabıma ne yapmalıyım bilen biri var mı?
Ekran Alıntısı.PNG

Eğer Origin'e bir ayar yaptıysan, tam yüklendiği gibi yap veya Origin'i sil yükle internetten. Hesaba giriyorsa bir sıkıntı yoktur.
Sıkıntı Origin'de değil, benim PC'de. Bir program veya bir ayar Origin'e girmemi engelliyor ama hangi ayar çözemedim. 2 - 3 kez her şeyi ile birlikte sildim Origin'i.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ozaman bütün programları kapa. Google falan araç çubugundaki her şeyi. Hiçbir şey açık olmasın. Masaüstünde kal onu aç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabın bilgilerinden eminim internet tarayıcımla origin.com'a girip giriş yaptığımda giriyor fakat bilgisayar uygulamasında giriş yaptığımda

diyor ve robot olmadığımı kanıtlamamı istiyor her şeyi yapsam da bir türlü giriş yapamadım hesabıma ne yapmalıyım bilen biri var mı?
Eki Görüntüle 349347
Mail yazılan yere Origin ID'nizi giriniz umarım olacaktır :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı