Çözüldü Origin Hesabının Çalınması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tolunay D.

Hectopat
Yer
Uzunköprü, Edirne
Daha fazla  
Origin hesabıma giremiyorum! Geçen gün origin hesabıma her zaman ki gibi girecektim ancak şifre yanlış dedi. Ben de şifremi sıfırladım ve tekrar girmeyi denedim. Girdim ama hesabımın ismi ''TolunayDereli'' olması gerekirken, ismin ''TolunayDerelid'' yazıyordu. En kötüsü de oyunlarımın hiçbiri yoktu. Sonra önüme FIFA 17 etkinleştirme menüsü geldi, bende oyun CD'mi aldım ve CD Key'i yazdım. Ama tahmin edin ki bu Key başkası tarafından kullanılıyor dedi. Birde şimdi ben Web üzerinden EA hesabıma girdim bakın ne oldu. Hesabımı yaklaşık 1,5 yıldır kullanmama rağmen, hesabımın 30 Ocakta açıldığı yazıyordu. Hesabımda sadece FIFA 16 ve FIFA 17 vardı. FIFA 16'yı ''Hepsiburada.com'' aldım. FIFA 17'yi ise ''Aral Game'' aldım. Lütfen yardım edin! Ben sırf korsan almadım yapımcıya destek vermek için, lütfen :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı problem 1 ay önce başımdan geçti. Ama ben hesabımı satmaya çalışırken oldu. İçinde BF serisi falan vardı hesabın işte satıyordum Facebook'taki gruplarda. Birisi ben alabilirim dedi. Tamam işte bununla konuştuk anlaştık. İşte verdim hesabı buna (bana ininal kartıma havale yaptığını söyledi ama sadece kart numarasını istedi ben burada biraz şüphelendim). 1 gün geçti para hala ulaşmadı. Buna WhtasApp'dan, Facebook Messenger'den, mesajlar atmaya başladım niye para gelmedi diye. İşte akşama gelir biraz bekle falan dedi. Bekledim ama hala elmedi para. Sonra WhatsApp'a gireyim dedim. Engellemiş sonra Facebook'tan da baktım buradan da engellemiş. Durmadım hemen EA Support'a mesaj attım.
  • İlk birkaç mesajda bir robotla konuşuyorsunuz. İşte orada ayrıntıları verdim. Hesabı buldular.
  • Sonra canlı biriyle görüşmeye başladım. İşte buna makbuzu falan gönderdim. E-postaya kod falan gönderdi.
  • Hesabı bu şekilde geri aldım.
  • Hesabı aldıktan sonra durmadan Authenticator ekledim hesaba. Şu anda da hesap hala elimde.
Bir problem olursa bana söyleyin ben bir şekilde yardım ederim.
Cevap geldi mi acaba ?
EA "Closed Case" dedi ama sorun devam ediyor. Yazıklar olsun be EA, bir sorunum var insan uğraşır biraz "Dosya Kapandı" ne demek? Kaç haftadır FIFA oynayamıyorum. Satın alıyorum şu oyunlarını insan biraz ilgi gösterir. Neyse arkadaşlar bu sorun çözülmez sizleride çok rahatsız ettim. Kusura balmayın, iyi günler...

Konu eski ama site her zaman güncel, 2 senelik bir konu olsa da bir cevap verim.
Bugün itibari ile Bf1 Orgin Key satın aldım, satın alma sürecinden 5 dk geçmedi, key mesaj olarak hesabıma geldi. Alışveriş yapacak olanlar vade bindirerek taksit yapma imkanı dahi var, şahsen ben 3 taksite böldüm ilaç gibi geldi bana.

EA "Closed Case" dedi ama sorun devam ediyor. Yazıklar olsun be EA, bir sorunum var insan uğraşır biraz "Dosya Kapandı" ne demek? Kaç haftadır FIFA oynayamıyorum. Satın alıyorum şu oyunlarını insan biraz ilgi gösterir. Neyse arkadaşlar bu sorun çözülmez sizleride çok rahatsız ettim. Kusura balmayın, iyi günler...
Hocam bu Ruslar nasil yapıyor bilmiyorum ama tonlarca EA hesabı çalıyorlar hesabınız da aynı durumda maalesef. Aklıma gelen tek yol keylogger. Keylogger kullanarak hesap alıyorlar ve bu hesap sayısı binleri geçiyor. Herhangi bir dosya veya resimde keylogger bulunabilir veya .exe dosyaları. Eğer keylogger olmadan yapıyorlarsa ki çok zor adamalr cidden Nirvana'ya ulaşmış.

Kısacası bir tarama yapın çünkü muhtemelen keylogger yediniz. Mail.ru adresinden belli oluyor Rus hackerların saldırısında hesabınızın telef olduğu. Bu hesaplar da Plati adlı sitede satılıyor.

Aynı problem 1 ay önce başımdan geçti. Ama ben hesabımı satmaya çalışırken oldu. İçinde BF serisi falan vardı hesabın işte satıyordum Facebook'taki gruplarda. Birisi ben alabilirim dedi. Tamam işte bununla konuştuk anlaştık. İşte verdim hesabı buna (bana ininal kartıma havale yaptığını söyledi ama sadece kart numarasını istedi ben burada biraz şüphelendim). 1 gün geçti para hala ulaşmadı. Buna WhtasApp'dan, Facebook Messenger'den, mesajlar atmaya başladım niye para gelmedi diye. İşte akşama gelir biraz bekle falan dedi. Bekledim ama hala elmedi para. Sonra WhatsApp'a gireyim dedim. Engellemiş sonra Facebook'tan da baktım buradan da engellemiş. Durmadım hemen EA Support'a mesaj attım.
  • İlk birkaç mesajda bir robotla konuşuyorsunuz. İşte orada ayrıntıları verdim. Hesabı buldular.
  • Sonra canlı biriyle görüşmeye başladım. İşte buna makbuzu falan gönderdim. E-postaya kod falan gönderdi.
  • Hesabı bu şekilde geri aldım.
  • Hesabı aldıktan sonra durmadan Authenticator ekledim hesaba. Şu anda da hesap hala elimde.
Bir problem olursa bana söyleyin ben bir şekilde yardım ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı