Origin İninal kart hatası

Makaleler
4
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Research&Development Engineer
Hocam Origin'de indirim var diye karta 30 ₺ yükledim ve Battlefield Hardline aldım. Sonra kartta 13₺ kaldı. Ben de Crysis 3 alayım dedim. Her denememde #5800 kodlu hatayı verdi. Ben de destek birimi ile iletişime geçtim. Sonra ödeme bilgilerimden kartı sildim. 2 saat önce tekrar denedim Crysis 3 almayı. Bu sefer de kartı kabul etmiyor. Bu konuda bilgili bir hacı bana yardım etsin lütfen.
2016-06-16.jpg

2016-06-16 (1).jpg

2016-06-15.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Olayı derinlemesine araştırdım. Origin desteğe başvurdum defalarca. İninal desteği aradım, teknik desteği aradım. Sonuç şu ki: bu hataları alıyorsanız düzelmesi pek mümkün değil. İninal destek kartta bir sorun olmadığını, büyük ihtimalle origin kaynaklı bir hata olduğunu(detaylarını anlattı, yazmaya üşendim) , kartın başka yerlerde çalışacağını söyledi. 2 günlük uğraşın ardından oyunu alamadım. Bende Steam'e yatırdım parayı, CS GO. skini aldım :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı