Origin kurulumda kapanma sorunu

barbarossa208

Hectopat
Katılım
21 Aralık 2016
Mesajlar
25
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Originden FIFA 16'yı yükleyeceğim ancak originsetup.exe'yi çalıştırıyorum. Origin açılıyor çark 3 saniye döndükten sonra hata vermeden kapanıyor. Uyum testi yaptım msconfig'teki her şeyi açtım. CClener da temizlik yaptım ama düzelmedi. Yardım eder misiniz ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cmd`yi yönetici olarak çalıştır. Ve “sfc /scannow” yazarak dosya doğrulama yap. Birçok origin sorununun çözümü bu ama sadece benim önerim, kesin çözüm olmayabilir.
 
Silip yeniden yükleme ihtimaliniz var mı ? Eğer silerseniz, %APPDATA% yazıp locallow, local gibi dosyalardan origin klasörlerini de silin.
 
Sfc işlemi yüzde olarak saydı dimi? Yani işlem başlamamış olabilir. SFC /scannow yazar mısınız bir de. Yüzdelik değerler gelmesi gerek. Ben de aynı sorunu yaşamıştım ve bu yöntemle çözdüm.
 
Üzgünüm, ben sorunumu böyle çözmüştüm. Başka bir yol gelmiyor aklıma.
Yine de teşekkürler .

Üzgünüm, ben sorunumu böyle çözmüştüm. Başka bir yol gelmiyor aklıma.
Aklıma bir yol geldi çalışır mı bilmiyorum. Origin kurulumu yaptığında indirdiği dosyaları bir zip'e atsanız yükleme sitelerine koysanız oradan indirsem origin kurulumu gerçekleşir mi ? Manuel kurulum gibi.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı