Çözüldü Origin ve Steam birleştirilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Tatvan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Macbook Air M2 13"
Meslek
Basın Danışmanı
Arkadaşlar bu hafta Battlefield artık Steam'da da bulunabiliyor. Ancak biz halen Origin'den oynuyoruz. Para vermeden oyunumu Steam'a taşımanın bir yolu var mı acaba?
Konu ile alakalı bir diğer soru: Microsoft Store'dan oynadığım Sea of Thieves'de Steam'da var artık onu da Steam ile oynayamaz mıyım?

Not: Origin'deki Battlefield 4 CD kodumu Steam'a girdim olmadı.

Çözüm
Origin sürekli arkada açık duruyorsa steam kütüphanene oyunun .exe dosyasını ekleyebilirsin. Oyunu mağazadaki oyun olarak görmez, senin elle eklediğin bir oyun olarak görür ama steam kütüphanende "ne oynasam ya" diye dolaşırken farklı platformlara bakmana gerek kalmaz.
Bence Origin'den alacağına Steam'dan al daha iyi ama oyunu Origin'e onaylattırman gerekiyor yine de neyse Origin'in eksik yönlerinden bahsedeyim.

Origin arkadaş listesinde artık konuşma özelliğini kaldırdılar sadece yazışmaya odak verdiler.

Origin arkadaş listesinde bir oyuna girdiğinde kendi kendini görünmez yapıyor ve bu sorunu ben yaşadığım için 2 defa raporlamada bulundum ve bugünlerde güncelleme getirmeye çalışıyorlar.

Origin'den oyun alacaksanız Türk lirasının Euro'ya dönüştürme parasınıda istiyor bizim paramız onlara Euro olarak gittiği için.

Steam'dan alın daha ne bir sıkıntısı var ne de bir bugu böylesine trilyon dolarları kaldıran EA Games gibi bir şirketin oyun platformuna hiç yakışmayan şeyler. Steam tüm dilleri ve toplumu kapsadığı için ve yayıncı indirimleri olsun hafta sonu hafta içi indirimleri olsun her şeyi en mümkün olduğunca oyunları indirime sokmaktadır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı