Origin yüklü oyunları tekrar indirmesi

ByWasco

Megapat
Daha fazla  
Son 2 aydır Origin oyunlarını oynamıyordum güncelleme geldikçe Origin'i güncelliyordum. Dün baktım Origin tüm oyunları görmüyor ve tekrar indirmemi istiyor. Sorun nedir anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer oyun dosyalarınız ilk yüklediği yerde duruyor gibi duruyorsa indir diyince oyunun dosyalarını doğruluyor, Origin'de yüklü oluyor. Yani ben format attıktan sonra böyle yaptım. Galiba Recep Baltaş'ın konusuydu orda gördüm.

Öyle değil bilindiği üzere origin varsayılan ayar ile direk c disketine yükleme yapiyor ben d disketini seçtim ve oyunları indirdim oynadam uzun bir ara origin oyunları oynamadım arada sırada origin güncelleme gerliyordu bende güncelliyordum.Birkaç hafta önce açtım oynamak istedim tekrardan indirmeye başladı ve doğrulama yapmadan direk indiriyor.Dosyaları taşı aktar yapacağım 890Gb oyun dosyasını nereye kopyalama yapayım tekrar indirmek 2 aydan fazla zamanımı alır.

Sorunu çözdüm.Sol üstteki Origin sekmesine>Application Settings>Installs & Saves>Game library location seçeneğine oyunun kuruluğu olduğu klasörü seçip yüklü oyunu tekrar yükle dedim ve direk indirme yapmadan oyunu doğruladı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı