Origin'de C Diskine Kurulu Oyunu D Diskine Kurmak

SonOfGod

Decapat
Katılım
26 Mart 2019
Mesajlar
1
Origin farklı bir diskte ve o diskte daha fazla yer yok oyunu diğer diske kurabilir miyim? İlla ki Origin'i ve diğer oyunları silip diğer diske tekrar mı yüklemem lazım?
 
Önce oyunun dosyalarını harici diske yedekle. Sonra oyunu kaldır, sonra oyunu kurmak istediğin dizini seç, indirmeye başla ve 1 MB indirdiği an durdur. Yedeklediğin sürücüden oyunun dosyaalrını kopyala. Kopyalamayı bitirdiğinde Origin'e gel ve indirmeye devam et. 30-40 dk dosyaları yedekleyecek.
 
D diskine "Origin Games" adında dosya açın. İstediğiniz oyunun C diskindeki "Origin Games" içindeki dosyalarını, D diskindeki "Origin Games" klasörüne kopyalayın. D diskine yüklemiş olduğunuz oyunun klasör adının bir harfini değiştirin. Örneğin "Battlefield 1" için "Battlefield" gibi. Sonra c deki oyunu kaldırıp, tekrardan indirin. İndirme yerini D'deki Origin Games'i seçin. İndirmeyi başlattıktan 10 saniye sonra indirilen klasörü silip, adını değiştirdiğiniz klasörü tekrardan düzeltin, örnektekini "Battlefield 1" yapın. İndirmeyi devam ettirip, resuming'in sonlanmasını bekleyin. Tamamdır.
 
380556


380557


380558


380559
 

Yeni konular

Geri
Yukarı